2777
2789
عنوان

متولد۹۸

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 29 پست
پس امسال برم‌پیش دو ثبت‌نامش‌کنم؟ درست‌متوجه شدم

اره عزیزم ببین پیش دو( زیاد ضروری نیست) بعد سال دیگه اش پیش یک و سال بعد کلاس اول

دختر من آبان ۹۸ شاید همون سال بعدتر بزارم  پیش یک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ینی دخترم باس امسال پیش دبستانی میرفت🤦‍♀️

نه عزیزم دختر من متولد نیمه اول ۹۸ هستش الان پیش دبستانی ۱ میره مهر که بیاد پیش دبستانی ۲ یا همون پیش اصلی میره دختر شما که نیمه دوم ۹۸ هستش یک سال عقب تره مهر بیاد تازه میره پیش ۱ و سال آینده باید بره پیش اصلی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره عزیزم ببین پیش دو( زیاد ضروری نیست) بعد سال دیگه اش پیش یک و سال بعد کلاس اول دختر من آبان ۹۸ ش ...

مرسی عزیزم، متوجه شدم

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

نه عزیزم دختر من متولد نیمه اول ۹۸ هستش الان پیش دبستانی ۱ میره مهر که بیاد پیش دبستانی ۲ یا همون پی ...

چه بد، واسه نیمه اول و دوم‌بچها یکسال عقب میوفتن

نیمه دومیا بهترن چون از بقیه بچه‌ها بزرگترن بهتر با محیط آموزشی ارتباط میگیرن

اره، اینم‌حرفیه

ینی دخترم باس امسال پیش دبستانی میرفت🤦‍♀️

ن امسال میره دیگ مهر  ۴۰۳ پیش دبستانی ۴۰۴ اول

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شهر ما سال اول رو میگن پیش ۱ سال دوم رو میگن پیش ۲ 

اشتباه میگن😁این رو از سایت رسمی برداشتم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ن امسال میره دیگ مهر  ۴۰۳ پیش دبستانی ۴۰۴ اول

😵‍💫🥴😵‍💫🥴😵‍💫🥴

آخرش چی شد😆😆😆

پیش یک ، یا دو ؟؟؟ پیش اصلی یاچی؟؟؟

آغا گیییج شدم🤣🤣🤣

😵‍💫🥴😵‍💫🥴😵‍💫🥴 آخرش چی شد😆😆😆 پیش یک ، یا دو ؟؟؟ پیش اصلی یاچی؟؟؟ آغا گیییج شدم🤣🤣🤣

عزیزم گیج نشو شما مهر امسال دختر میتونه بره پیش دبستانی ولی پیش دبستانیش اجباری نیست یعنی اون اصلیه نیست حالا بعضیا بهش میگن پیش ۱ بعضیا میگن پیش ۲

عزیزم گیج نشو شما مهر امسال دختر میتونه بره پیش دبستانی ولی پیش دبستانیش اجباری نیست یعنی اون اصلیه ...

مرسی خواهر، نجاتم دادی😅

😵‍💫🥴😵‍💫🥴😵‍💫🥴 آخرش چی شد😆😆😆 پیش یک ، یا دو ؟؟؟ پیش اصلی یاچی؟؟؟ آغا گیییج شدم🤣🤣🤣

منم😐😐😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   miss_reyhane  |  1 ساعت پیش
توسط   avinmina  |  1 ساعت پیش