2777
2789
عنوان

افکار منفی

225 بازدید | 42 پست

وای تروخدا یکی کمکم کنه

چن روز پیش تو چنل تلگرام اتفاقی یه پست ترسناک جنایی خوندم الان چن روزه تصویرش تو ذهنم نمیره حالم بهمیخوره هر موقعم فکرش میاد سراغم ب کل اشتها و خوابو ازم گرفته

کسی میدونه برای دور کردن افکار منفی باید چیکار کرد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راهش اینه نزاری به پوست و استخوان برسه مثلا مطلبی ترسناک دیدی سریع رد شي  ولی الان که قش ...

اره مقصر خودم بودم عضو شدم ب هرحال اما نمیدونستم انقد دل نازک بودم

اره مقصر خودم بودم عضو شدم ب هرحال اما نمیدونستم انقد دل نازک بودم

خب دیگه زندگی محل تجربه است که درس بگیری و رشد کنی

مهم اینه درس رو بگیری نه بری خودتو بیشتر آلوده کنی 

دانشمندان چیزی نمیدونستن اینقدز آزمایش کردن تا مثلا برق ساختن یا لامپ

فیلم جنایی و ترسناک تا حالا نگاه نکردی؟

میدونی از بچگی بیشتر اوقات خونه تنها بودم چون تک بچه هم بودم کسیو نداشتم هیچوقت اونجوری ک باید باش راحت باشم همین تاثیر زیادی رو روحیاتم گذاشته..

خب دیگه زندگی محل تجربه است که درس بگیری و رشد کنی مهم اینه درس رو بگیری نه بری خودتو بیشتر آلوده ک ...

دقیقا ولی منم اولین بارم بود 

چمیدونستم ب غلط کردن میوفتم :/

باز خوشبحالت تو قویی چون رو سبک زندگی و روابطتتم کم تاثیر نمیذاره

نه خوب زیاد خوب نیست مث من 😂 همه بهم میگن تو اگر مرد میشدی چکار میکردی دیگه 😅😅 ولی خب خوب نیست بقیه دخترا خانواده و دیگران لی لی به لالاشون میزارن من از بس اخلاقم اینجوری بوده کسی کمک حال من نمیشه دیگه، ولی ذات دخترا دوس داره که تکیه‌گاه داشته باش و ظریف باشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️