2777
2789
عنوان

افکار منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 42 پست
نه خوب زیاد خوب نیست مث من 😂 همه بهم میگن تو اگر مرد میشدی چکار میکردی دیگه 😅😅 ولی خب خوب نیست بق ...

عزیزمم😂

اتفاقا خوبه ک دلت قرصه همیشه اعتماد ب نفسو بالا میبره

اما اینکه دخترا تیکه گاه لازمن یه حرفیه ب وقتش با آقاییت اک میشه

من این روحیاتم باعث شده اعتمادمم نسبت ب اطرافیانمم کم شه اصن یه وضعیه نمدونم چیکار کنم خیلیم سریع مضطرب میشم واسه کوچیک ترین مسائل دهنم سرویسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزمم😂 اتفاقا خوبه ک دلت قرصه همیشه اعتماد ب نفسو بالا میبره اما اینکه دخترا تیکه گاه لازمن یه ح ...

منم همینطوری ام بخدا، میترسم و میرم جلو 😂 یعنی هنوزم همینطوری ام ترسم نرفته ولی کارمو انجام میدم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
منم همینطوری ام بخدا، میترسم و میرم جلو 😂 یعنی هنوزم همینطوری ام ترسم نرفته ولی کارمو انجام میدم

عاشقتم😂😂

این یه پوئنه والا

وای من یبار دیگه م این حالت بم دس داده بود ها تایمی ک فیلم دیده بودم Perfume: The Story of a Murderer 

عاشقتم😂😂 این یه پوئنه والا وای من یبار دیگه م این حالت بم دس داده بود ها تایمی ک فیلم دیده بودم& ...

کلا مطالبی و موضوعاتی ک مربوط به ادمکشی و ایناس خیلی بهم میریزدم حالا ممکنه واسه بقیه عادی باشه اما در واقع  هر جور حساب کنی نییسس :((

کلا مطالبی و موضوعاتی ک مربوط به ادمکشی و ایناس خیلی بهم میریزدم حالا ممکنه واسه بقیه عادی باشه اما ...

آره در کل نباید واست عادی بشه، من خیلی دیدم از این فیلما یعنی یجواریی ۹۰ درصدشون رو دیدم واسه همین سر شدم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
آره در کل نباید واست عادی بشه، من خیلی دیدم از این فیلما یعنی یجواریی ۹۰ درصدشون رو دیدم واسه همین س ...

من بیچاره همش دراماتیک و کمدی دیدم😂

پرفیوم هم واسه هفت جدم بس بود