2777
2789

چرا دارن زندگی پس از زندگی رو میریزن تو سریال 

همون حرفا همون تجربه ها رو دارن فیلم میکنن 

آدم وقتی این همه اصرار میکنن شک میکنه بت همه چی 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید شک کنی

از واقعیت ها دارن فیلم میسازن

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

چی؟مگه سریالشو ساختن؟

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍
چرا باید شک کنی از واقعیت ها دارن فیلم میسازن

دقیقا

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

سریالی نزدیک به واقعیت ساختن ایرادش چیه؟

اصرار به چی؟

دزدی نکنی و مال حروم نخوری خیانت نکنی آزار ندی

اینا فیلم بسازن یا برنامه ایرادش چیه؟ اینا همین چیزایی که باید رعایت بشه شک نداره که

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
سریالی نزدیک به واقعیت ساختن ایرادش چیه؟ اصرار به چی؟ دزدی نکنی و مال حروم نخوری خیانت نکنی آزار ن ...

صد دز صد ولی هیچ وقت هدف وسیله رو توجیه نمیکنه یعنی شما میکی دروغ بگن ولی عادات خوب رو ترویج کنن اشکالی نداره 

بعدم مم میگم این همه اصرار نسبت به این برنامه آدمو به شک میندازه یعنی حداقل من‌و

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

صد دز صد ولی هیچ وقت هدف وسیله رو توجیه نمیکنه یعنی شما میکی دروغ بگن ولی عادات خوب رو ترویج کنن اشک ...

نه گلم دروغ گفتن اشتباهه اصلا همین برنامه داره میگه دروغگو چه به سر زندگیش میاد

من باور کردم چون خیلی از آیات و احادیث ما این حرفا تایید میکنه

و به نظرم صادق میان حتی آقای موزون خیلی ساله تو این کار هستن و در حال تحقیق و پژوهش هستن

مثلا نشون میده دکترای خارجی هم اینو تایید میکنن

و اونام چنین تجربه های داشتن

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
راستش این همه اصرار به این برنامه منو به شک انداخته همین 

اصرار به واقعیته اسی

میخوان حواسمون باشه

بعد اصراری هم نیست تو سال یه ماه رمضون برنامشو نشون میده

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘