سلام بچه ها من ی ماه دیگه نویت عمل گرفتم برای بینی پیش اردشیر حسن زاده تهران . میشناسید ! هرچی نزدیک میشه بیشتر تردید میکنم میترسم زشت بشم اونی ک میخوام نشه ۲ ساله دنبال دکترم صدتا دکتر عوض کردم دیگه با این فیکس کردم کمک کنید چ کنم بینیم گوشتیه عکس بینیم میذارم بگید چقدر خوب میشه
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 79
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 79
گفتم ک بستگی ب دکترت داره باید ببینی کاراشو تو گوشتی چطوره اخه بینی گوشتی همخ کس نمیتونن خوب دربیارن
من خیلی راضی ام پیش الهه خرمی جراحی شدم
همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
من تهران عمل کردم ولی خودم شهرستانم چه تبلیغی عکس قبل و بعدم تو تاپیک هام هست