2777
2789

یا طرف پولدار بوده یا دختره کم سن و سال بوده..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✅ واسه انتخاب همسر وقت بذار تحقیق کن! 

نگوباباش که همه‌ به سرش قسم می‌خورن! مادرشم که یک پارچه خانمه! 

داداشا و خواهرشم کارشون بیسته! 

پس اینم مثل اوناست!! حله!! 😑

تحقیق کن...!🙂

🔹چه بسا این با بقیه ی اعضای خانوادش فرق کنه و اونوقت بخاطر تحقیق نکردنت و انتخاب اشتباهت ، مجبور بشی بسوزی و بسازی👌

جالبه بعدش میگی قسمتم همین بود دیگه😒

https://eitaa.com/hesekhub1176

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

مامانمو بابام اختلاف سنی زیادی دارن ن وضعیت مالی بابام اصلا خوب نبوده فامیل بودن و همدیگرو دوس داشتن هربار ک پرسیدم همین جوابو دادن😂

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁

من با پارتنرم ۱۲سال اختلاف سنی دارم

ولی اصلا کنارش متوجه اختلاف سنیمون نمیشم

انقدر روحیش خوبه

تازه بعد اینکه عاشقش شدم فهمیدم چند سالشه

حالا دوستم با پسری که ۲سال ازش بزرگتره عقد کرده،بشدت اذیتش میکنه

میگه اگه سنش بیشتر بود نازمو میکشید بیشتر دورم میچرخید

دلتنگ آواز قو🦢
مثلا اختلاف سن شان‌چقدر بوده

۱۵ تا ۲۰ 

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !