2777
2789
عنوان

راهنمایمم کنید

32 بازدید | 3 پست

ک سوال دیگه هم داشتم خوشحال میشم نظرات ارزشمندتون رو بخونم

از وقتی نوجوون بودم دوستام وارد رابطه با جنس مخالف میشدن و من که ندیدم آسیبی بهشون برسه و برعکس خیلی خوشحال بودن و بهشون خوش میگذشت من اون دوران کسی رو نداشتم کسی هم بهم پیشنهاد نمیداد منم میگفتم خب سنم کمه و خیلی مهم نیست و زیاد هم به این موضوع ها فکر نمیکردم

اما الان بزرگ شدم و ۲۳ سالمه و هنوز دوست پسر ندارم روابط اجتماعی نسبتا خوبی دارم قیافم هم خوبه و تقریبا خوشگل به حساب میام اخلاقم هم خوبه روی عزت نفسم سعی میکنم هرروز کار کنم ولی هیچکی سمت من نمیاد هیچکی بهم درخواست نداده تا الان. برعکس دوستام رو نگاه میکنم و میبینم هرجا میرن دوست پسر پیدا میکنن هر چند که از نظر قیافه و اخلاق از من پایین ترن مثلا با دوستام بیرون میرم و پسرا به دوستم درخواست میدن نه به من حتی میبینم یک فردی که هم از نظر مالی پایینه هم اخلاقی و هم قیافه و هیکل ولی دوست پسر داره

حتی تو این دوره زمونه بعضی افراد متاهل هم متاسفانه دوست پسر یا دوست دختر دارن من چرا ندارم؟

پس من متوجه شدم این موضوع ربطی به مسائل ظاهری نداره پس به چی ربط داره؟

تو تمام این سالها به جز پسرای فامیل با هیچ پسر دیگه ای حرف نزدم هیچ موقعیتی برام جور نشد که بخوام اصلا یک پسر رو ببینم و سعی کنیم باهم ارتباط برقرار کنیم حس خیلی بدی داره

چه باوری باید بسازم.چه تمرینی باید انجام بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خدا تو شکر کن موقعیت گناه واست میش نیومده 

همسرتم به موقع وقتش که خدا خواست میاد .

منم همین جوری بودم تا بیست وهفت سالکی که ازدواج کردم 

خدا رو شکر میکنم روابط با پسرها نداشتم که قطعا مقایسه پیش میاد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792