2777
2789
عنوان

فشار خون

616 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها میگم من خیلی نوسان فشار خون دارم و خب علائم هم دارم مثل سر درد و گردن درد و قرمزی صورت اما الان حالم خوب بود هیچ نشونی نداشتم بعد گرفتم فشارمو دیدم 15 یا14 رو 10 و روی9 بود 

انقد ترسیدم ک نگو کسی هست ارومم کنه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شتیدهمون موقع عصبی بودی یااسترس داشتی نترس وقتی ریلکس بودی بگیرفشارتو مثانتم خالی باشه تحرکم ن ...

جدی مثانه باید خالی باشه مگ 

من بیشتر وقتا مثانم پر بوده 

چند سالته؟بیماری زمینه ای داری؟فشارخون ارثی دارین؟تنهایی الان؟

38 سالمه هم ام اس دارم هم دیابت ولی فشار ارثی ن نداریم هجدهم وقت دکتر قلب دارم البت قبلا اکو رفتم پیشش ک گفت هیچ مشکلی نداری فقط گفت استرسی هستی  الان چند روزه دستگاه خریدم چک میکنم مینویسم تاهجدهم برم تنها نیستم همسرم هست

اگرحتی یکبارفشارت بالابره میتلابه فشارخون هستی فرق نداره چندسالته فشارنرمال 12روی 8 هستش برودکترقرص ...

اره معمولا نوسان داره اینوقتای شب بالا میره طول روز سر ظهر اکثروقتا12 رو 8

ولی 13 یا14 

اینام رفته

اره قبلش معدتم پرنباشه ..... ی چنددقیق ثابت بشین  چندتانفس عمیق بکش ی قلپ اب بخورو دوباره چک ک ...

دقیقا شاید نیم ساعت بعداز شام گرفتم و مثانم پر بود اخه من اصن دقیق نمیدونم چ مدلی چ شکلی چ وقتایی باید بگیرم فشارمو ممنونم گلم ک ارومم میکنی من کلا خیلی ترسو و استرسی ام الان دراز کشیدم یذره اروم بشم یکی دوساعت دیگ چک کنم

اگرحتی یکبارفشارت بالابره میتلابه فشارخون هستی فرق نداره چندسالته فشارنرمال 12روی 8 هستش برودکترقرص ...

ممکنه اگ دکتر قرص بشه واس مدت طولانی نرمال بشه بعد قرص و دکتر نم نم قط کنه؟ 

دقیقا شاید نیم ساعت بعداز شام گرفتم و مثانم پر بود اخه من اصن دقیق نمیدونم چ مدلی چ شکلی چ وقتایی با ...

نترس عزیزم اون موقع گرفتن فشارم تکون نخور خودتم .سفت نگیر ریلکس باش اگه فشارت عصبی با الپرازولام نیم میادپایین

بعدغذاهاتم ابغوره بدون نمک بخور خواهش عزیزم 😘😘