2777
2789

ما 6 تا خواهر و برادریم و پدرم 4 سالی است ک فوت شدن مادر بنده همسر دوم هستن .... از همسر اول پدرم 4 فرزند دو دختر و دو پسر و از مادر بنده هم 1 پسر و خود بنده هستم .... پدرم قبل فوتشان خانه رو به اسم مادرم نزد یا وصیتی نکرده ک مادرم تا هر زمانی که انشالله عمر کنند آنجا زندگی کنن به همین دلیل میترسم برادرام مادرمو بیرون کنن تو این چند سال هم کنایه میزنن ولی چون خواهر کوچیکشون ازدواج نکرده بود صبوری کردن تو تقسیم ارث حالا میخان ارث را تقسیم کنن ولی به خواهرم گفتن که به دختر چ ارث کجا به دختر ارث دادن که ما بدیم میخان به جلی زمین و خونه و ماشینی ک برای پدرم هست به ما پول بدن یا اصلا ندن .... اخه مگه اینجوری میشه میگن عه چرا بدیم به خواهرا بیوفته دست داماد نه ما نمیدیم زمین های پدرمونو یا میگن ما نمیدیم ماشینو حالا ما خواهرا موندیم چ کنیم اون دو تا خواهرم که خب میگن ما میگیریم هر جوریه هیچ برگه ای هم امضا نمیکنیم اما من موندم چیکار کنم منم راضی نیستم نمیخام حقمو بخورن اما خب انقد بی منطقن نمیشه باهاشون حرف زد میترسم حرفی بزنم مامانمو از خونه خودش بیرون کنن بگن تو ک امضا نمیکنی پس ما چرا بزاریم مادر شما اینجا زندگی کنه از طرفی وضع همشون بهتر از ماعه همشون پولدارن اما ما نه ولی میخان حق ما خواهرا رو بخورن چیکار کنم ؟ بخدا موندم ..... از طرفی نمیخام کار به دادگاه و این چیزا بکشه که اگه کشیده بشه صد در صد مامانمو بیرون میکنن 

خدا انها را به راه راست هدایت کند 

نظر من این است که شکایت انها را پیش داروقه و قاضی شهر ببری یا با یک حکیم درمیان بگذاری

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم چرا ارث ندن مگه میشه 

بعد مادر شما طبق قانون اگر همسر عقدی پدر شما باشند مستحق یک هشتم اموال منقول و غیر منقول یعنی خونه و ماشین  و همچنین مهریه پادر شما به عنوان بدهی قبل از تقسیم ارث و میراث از ماترکه مرحوم برداشته می‌شود سپس ارث تقسیم می‌شود بفرمایید مهریه مادرتون چه مقدار هست و اینکه آیا پدرتان بیمه داشتند یا شغل دولتی که به مادرتان حقوقی تعلق بگیرد و همچنین برادر تنیشما هم با برادران نانی شما هم نظر است 

خدا انها را به راه راست هدایت کند  نظر من این است که شکایت انها را پیش داروقه و قاضی شهر ببری ...

مسخره کردن واقعا کار درستی نیست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بعد مادر شما طبق قانون اگر همسر عقدی پدر شما باشند مستحق یک هشتم اموال منقول و غیر منقول یعنی خونه و ...

برادر تنی من کوچیکه 12 سالشه از این چیزا سر در نمیاره بچه ..... خب عزیزم اونا خودشون تقسیم میکنن که اچیک هستم رو در نمیان بعد تقسیم کنن و اینک مادرم بجز اون یک هشتم باز هم ارث میبره