صمیم۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 810 عنوان داروی پوکساید 49 بازدید | 3 پست بدون تجویز پزشک قرص پوکساکیم۵ رو گرفتممیخوام بدونم عوارض دارو چیه ؟ و اینکه این دارو از استرس و اضطرابم واقعاً کم میکنه؟ چون استرس و اضطراب شدیدی دارم این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 1403/01/14 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراهوازی۷۶ عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 3029 کممیکنه ولی برای مشکلت باید بری روانپزشکسرخود نخور هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری ومشکلات بیرون اومده..ودر حالجنگیدنه..چیزیکتورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.وپایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو کهمش ضربه میخوری.
yalaaa عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 5244 من شبامیخوردم ارامبخشه دیگ ولی اونجورک سنگین بیفتی خاب نیست معمولی پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
اسفندی۷۶ عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 7050 همون سبز ریزا؟؟؟ یا امام رضا 💔 من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست . من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔