2777
2789
[QUOTE=334028786]سلام خوبید حسش بهم چیه حرفا اونشب واقعی بود یا دنبال بهانه بوده برا رفتن؟ دوسم داره ...

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=334028786]سلام خوبید حسش بهم چیه حرفا اونشب واقعی بود یا دنبال بهانه بوده برا رفتن؟ دوسم داره ...

سوال منم جواب میدید پلیز

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
آهان ببخشید من بد متوجه شدم فک کردم اون حس شیمشمی رو بلاک کردید😂 نه من نظری یبار تظر دادم نی نی یار ...

نه کسی که یک سال و خورده ای تو زندگیم بود و قلبمو بارها شکست و حال روحی منو داغون کرد رو بلاک کردم 

اما هنوز قلبم باهاشه و هر لحظه به یادش هستم 

نه خیانت نمیکنه با اون شخص  حس میکنم طلاق میگیری

عزیزم حستو به شخصی که توی ذهنمه میگی؟چطور آدمیه؟

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
حسش نسبت به تو خوب هست ولی عاشقت نیست یعنی بری یا نری براش خیلی فرقی نمیکنی فقط از شوخ طبعی تو خوشش ...

هی میرفت و میومد و من بار ها بخشیدمش

بعد ی اشتباهی کردم رفتم ب دوستش ک نمیدونستم دوستشه همیچیشو‌گفتم گفت بخاطر همین ازت دلخورم و نمیبخشمت

گفتم اشتباه کردم ولی نخواستنت‌ بخاطر این نیست تو عرضه مدیریت‌ رابطه رو نداری هرچند من بد باشم اصن

ولی بخاطر اشتباهم عذاب وجدان گرفتم

اونشب حرف زد بعد گفت موفق باشی ما بهم نمیرسیم باید اینو بدونی

حس بدی گرفتم آخه اون اشتباه کرد چرا من حس بد بودن تجربه کردم؟

سوالم اینه

اون چیزی که تو ذهنمه اون مسیر برم تهش موفق میشم؟

بخونم برا کنکورم و همین امسال اون دانشگاه قبول میشم؟:)

و اینم بهم بگو لطفا این پسر یکی دیگه رو دوس داره؟

یا تقصیر من بوده؟

یا ن کلا آدم بی عرضه ای هستش و من نباید بهش بها بدم کلا

بهم گفت موفق باشی درستو بخون منو نمیبینی و اینچیزا:)

بنظرت اینا سیاستش هستش؟

یا ن واقعا بچه طوره بهش محل ندم

نه خیانت نمیکنه با اون شخص  حس میکنم طلاق میگیری

عسل ناز جون بنظرت من زودتر ازدواج میکنم یا دوتا داداشم؟

یکی شون سی سالشه کی ازدواج میکنه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

هی میرفت و میومد و من بار ها بخشیدمش بعد ی اشتباهی کردم رفتم ب دوستش ک نمیدونستم دوستشه همیچیشو‌گفت ...

ادم بی عرضه هست بهش بها نده درست بخون شاید قبول نشی اما دو سال بعد حتما قبول میشی و کیس بهتر میاد تو زندگیت و اصن تقصیر تو نیست عذاب وجدان نداشته باش این شخص علاقه انچنانی نداره کلا 

الان طلاق نمیگیری به هم برمیگردید یه مدت زندگی میکنید و یک دوره دیگه طلاق میگیری خیلی حسود دورت هست ...

و یه سوال دیگه حستو به نیتی که دارم میگی؟ چطور حس می کنی؟ اونطور که می خوام پیش میره؟

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
آدم بدی نیست فکر میکردم سر به زیر و آروم باشه  از روی حس فقط میگم

هروقت کنارشم نگاه های سنگین و طولانی ای داره انقدر صورتش بی حسه که نمی تونم حدس بزنم بهم علاقه مند شده یا نه ...

ادم بی عرضه هست بهش بها نده درست بخون شاید قبول نشی اما دو سال بعد حتما قبول میشی و کیس بهتر میاد تو ...

خیلی حس بد گرفتم آخه گفتم تقصیر منه حتما..

کسی دیگه رو دوس داره؟

امسال آخرین فرصتمه:)))

ببین یدفه رفت من خیلی بهش پیام دادم گفتم مثل قبلی هنو عصبیم شدم ازش ولی نگرانیم رو گرفت‌ ب کنجکاوی زیاد بودن

امسال قبول نمیشم ینی؟

مشاور گرفتم و خوب میخونم ها