2777
2789
به این زودیا نمیشه شایدم هیچ وقت 

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانم چی بود

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
اره طلاقت میده دو ماه دیگه

واسه منم میگید 

همسرم داره با اونی که من حدس میزنم خیانت میکنه؟

طلاق میگیریم؟

آشتی میکنیم؟تا چه مدت دیگه؟

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
خب من از حس شش پرسیدم نه از شما از آخر تایپیک سوم بخون متوجه میشی دوست داشتی هم نظرت بگو  من ک ...

آهان ببخشید من بد متوجه شدم فک کردم اون حس شیمشمی رو بلاک کردید😂 نه من نظری یبار تظر دادم نی نی یار اکانتمو تعلیق کرد.

سلام خوبید حسش بهم چیه حرفا اونشب واقعی بود یا دنبال بهانه بوده برا رفتن؟ دوسم داره؟ ...

حسش نسبت به تو خوب هست ولی عاشقت نیست یعنی بری یا نری براش خیلی فرقی نمیکنی فقط از شوخ طبعی تو خوشش میاد به نظرش با نمک و سر زبون داری

حرفای اونشبش از روی عصبانیت بود واقعی بود ولی بعدا پشیمون میشه

حال روحیت الانم خوبه خودت تلقین میکنی برات مهم نباشه که بهتر سمتت جذب میشه

[QUOTE=334028786]سلام خوبید حسش بهم چیه حرفا اونشب واقعی بود یا دنبال بهانه بوده برا رفتن؟ دوسم داره؟ اسمش محمد ...[/QUOT

حسش دچار دوگانگی شده دوست داره ولی نمیتونه باهاش کنار بیاد حرفهای اون شب قلبی نبودن