2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان طلاق نمیگیری به هم برمیگردید یه مدت زندگی میکنید و یک دوره دیگه طلاق میگیری خیلی حسود دورت هست ...

خدانکنه طلاق بجیرم😭

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
خیلی حس بد گرفتم آخه گفتم تقصیر منه حتما.. کسی دیگه رو دوس داره؟ امسال آخرین فرصتمه:))) ببین ی ...

من از روی حس فقط میگم شاید قبول نشی ولی در نهایت دو سال دیگه صدرصد قبولی و نتیجه خیلی خوب داره شاید رشته که میخوای امسال قبول نشی اخه

داداشم‌و سارا ازدواج میکنن؟ اون دعا نویس ک بهش پیام دادم اونشب درست میگه؟

اره ولی به سختی ازدواجشون جور میشه 

دعا نویس یه حرفاش درستن یه جرفاش نه خودت به حس درونت رجوع کن اون چیزی که حس میکنی خودت درسته

ازت خوشش امده 

مرسی عزیزم 

و یه سوال دیگه حستو به نیتی که دارم میگی؟ چطور حس می کنی؟ اونطور که می خوام پیش میره؟

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
من از روی حس فقط میگم شاید قبول نشی ولی در نهایت دو سال دیگه صدرصد قبولی و نتیجه خیلی خوب داره شاید ...

بنظرت چه رشته ای قبول میشم؟ 

و حسین و امین درموردم چی فکر میکنن البته ما فقط تو بازی انلاین بعضی وقتا حرف میزنیم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

فقط از روی حسه شاید غلطه شک از خودت دور کن که انشالله. طلاق نگیری و از حسودا دوری کن

الهی امین

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز