2777
2789
عنوان

زن باسیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 61 پست
تا حالا برام اتفاق نیوفتاده عزیزم.من خیلی احترام و حرمت نگه میدارم کسی به خودش نمیبینه ک باهام این ب ...

خب برا من خیلی میفته...خیلی شوهرم بد دهنه ماشالا زودم از کوره در میره تازگیا دست بزن هم پیدا کرده،نمیدونم در مقابل بی احترامیاش چکار کنم چه رفتاری از خودم نشون بدم که درست بشه....مثل خودش باشم؟بدتره...سکوت کنم سواستفاده میکنه

من چون درد دلامو به مادر خودمم نمیگم دوست دارم یکی باشه هم راهنماییم کنه درست و حسابی هم همدمم باشع. ...

نه دردو دل نکن بذار خوب بشناسیش

حتی ممکن حرفاتو ب شوهرش بکه و شوهرشم ب شوهرتو بگه

بشناسش اول خیلیا ناشناختن

ولی خب میتونیم ب نفع  خودت استفاده کنی ازش برا شوهرت اگه خیرخواهت باشه کمکت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب برا من خیلی میفته...خیلی شوهرم بد دهنه ماشالا زودم از کوره در میره تازگیا دست بزن هم پیدا کرده،نم ...

سکوت کنه.اگر این رفتار کرد و داد زد شما با صدای ملایم نه صدایی ک از ترس صدایی ک دعوت ب ارامش هست میگی عزیزم من با شما بحثی ندارم لطفا بیا تمومش کنیم و بعدا حرف میزنیم.داخل چشماش نگاه کن و بگو.۱۰بار نتیجه نمیگیری اما بار یازدهم نتیجه ش همیشگیه.بهش احترام میزلری اقا صداش میکنی؟موقع شام و ناهار از کلمات لطفا و بفرمایید استفاده میکنی؟صبح بخیر و شب بخیر میکی؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
سکوت کنه.اگر این رفتار کرد و داد زد شما با صدای ملایم نه صدایی ک از ترس صدایی ک دعوت ب ارامش هست میگ ...

بیشتر مواقع که قهریم و سرسنگین اللن انتظار داره من پیشقدم شم برا اشتی که عمرا چون من اشتباهی نکردم چون بیشتر اونه که متوجه رفتارش نیست...راستش نه اقا صداش نمیکنم،صب بخیر شبخیر قبلا میگفتم الان نمیگم مسبب همه سرد بودنام خودشه 

بیشتر مواقع که قهریم و سرسنگین اللن انتظار داره من پیشقدم شم برا اشتی که عمرا چون من اشتباهی نکردم چ ...

شروع کن خودت ارتقا بده برای احترام خودت عزیزم نه صرفا برای احترام ب شوهرت.سعی کن امشب کدورت ها تموم کنی بشینی منطقی صحبت کنی ب حرفاتم گوش نداد خوب نده....

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
شروع کن خودت ارتقا بده برای احترام خودت عزیزم نه صرفا برای احترام ب شوهرت.سعی کن امشب کدورت ها تموم ...

اخه گلم مگه میشه ادم وقتی یکی به حرفاش اهمیت نده هی حرف بزنه الکی...راستش الان مثل همخونه ایم بش اعتماد ندارم واثعیت دل چرکینم الکی بهم سیلی زده دلم شکسته ازش...تو یه شهر غریب اینم از شوهر ادم کدپشت ادم نباشه

اخه گلم مگه میشه ادم وقتی یکی به حرفاش اهمیت نده هی حرف بزنه الکی...راستش الان مثل همخونه ایم بش اعت ...

برو گلبتوته خانم تاپیک هاس بخون.خودت ب نتیجه حرفام میرسی گلم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد