2777
2789
عنوان

زن باسیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  منم خیلی سعی میکنم مثلشون نباشم حتی از شدت نارحتی در مورد بعضی کاراشون حس میکنم از اونور ...

من کلا حس میکنم اخلاقی شبیه عمه هام شدم و فقط از مامان مهربون بود یاد گرفتم دیگ هیچی اخلاق مامان ندارم

چه کتابی؟اسم کانال هارم بگو لطفا

من رفتارای خودم و درست کردم با این کتابا هنرشفای درون هنربهتر زیستن کتاب هنربیخیالی چون بیشتر مشکلات از طرف من بود هنوزم بیشتر از طرف من هست😞ولی این کانالا خیلی خوبن ایده و حرفهای زنانگی و خوشبختی با الهام 

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
خب چجوری هستی؟محض رضای خدا یادمون بده😢

پشت سر هیچ احدی حرف نمیزنم.دست دهنده ای دارم.مهمان نوازی در خونم ب روی همه بازه همه بهم رو دارن ک بیان خونه م.تمام بچه ها دوست دارم و بهشون توجه میکنم.دروغ نمیگم.سعی میکنم هرکس ک پیشم نشسته یا تو جمعیم بهش انرژی مثبت بدم و ازشون تعریف کنم و بهشون انگیزه بدم.از گلایه کردن و اه و ناله متنفرم.پیش همسرمم از کسی بد نمیگم و خییلی بهش احترام میزارم در حد مهمان اونم بدون شک احترامم نگه میداره.برای بچه هامم همینم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
اسی از کاراش میگی؟مثلا چجوری؟

مثلا اینکه اومدم که نشستم پیشش یه لحضه برگشت باهم داشتیم حرف میزدیم کامل برگشت طرفم پشتش یکم به همسرش بود گفت ببخشید محمد پشتم بهته...اونم گفت اشکال نداره گل گلی

اینکه میگفت هییچ وقت حرفاتو به کسی نگو وقتی از شوهرت ناراحتی قهر کردی نذار کسی بفهمه قشنگ نقش بازی کن بزار فک کنن همه چی گل و بلبله و خیلی چیزای دیگه این فقط دوتا نمونه اش بو...بعد دختر رو راستی بود یکم خصوصیات اخلاقیمون مثل هم بودا ولی اون کجا و من کجا...اون با سیاست من خنگ و خل و چل🙁

پشت سر هیچ احدی حرف نمیزنم.دست دهنده ای دارم.مهمان نوازی در خونم ب روی همه بازه همه بهم رو دارن ک بی ...

افرین احترام خیلی خوبه...تنها راز موفقیت احترامه

لعنتی من اینو خیلی دیر فهمیدم...یه سوال اینکه اگه همسرت پیش خانوادش یا خواهرش بهت بی احترامی کنه و دعوات کنع تازه فحش هم بده تو واکنشت چی میتونه باشه؟

مثلا اینکه اومدم که نشستم پیشش یه لحضه برگشت باهم داشتیم حرف میزدیم کامل برگشت طرفم پشتش یکم به همسر ...

خوبه رابطتو باش حفظ کن ولی نذار بفهمه این حسو داری مثلا اصلا رازاتو بش نگو هرچی گفت براخودشم عملی کن مثلا نگو باش شوهرت قعری  چون کم کم عقب نشینی میکنه 

افرین احترام خیلی خوبه...تنها راز موفقیت احترامه لعنتی من اینو خیلی دیر فهمیدم...یه سوال اینکه اگه ...

تا حالا برام اتفاق نیوفتاده عزیزم.من خیلی احترام و حرمت نگه میدارم کسی به خودش نمیبینه ک باهام این برخورد کنه.شما ب شوهرت احترام بزار نه احترام شاه و کنیز نه احترام شخصیتی از پسوند و پیش وند استفاده کن داخل حرفا تعارف کردن و معذرت خواستن.هر حرکتی رو جلو شوهرت نکن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خوبه رابطتو باش حفظ کن ولی نذار بفهمه این حسو داری مثلا اصلا رازاتو بش نگو هرچی گفت براخودشم عملی کن ...

من چون درد دلامو به مادر خودمم نمیگم دوست دارم یکی باشه هم راهنماییم کنه درست و حسابی هم همدمم باشع...یکم شوهرمو میشناسه اخلاقشو...کلا اون شوهرش هم اوکی تره اخلاقش...من شوهرم رفته بودیم تولد اونجا بزن و برقص بود بهش گفتم منم برقصم؟چون بچه ها هی میگفتن پاشو اقا اجازه دادن بلند شدم رقصیدیم باز فرداش دور هم جمع شدیم همون جمع تولد بود دوباره بچه ها رقصیدن تو خونه ما بودم منم گفتن بیا زفتم یکم رقصیدم اخر شب شوهرم دعوام کرد که برا چی رقصبدی مگه تولده🙁

واقعا موندم چکار کنم با این موجود