2777
2789
عنوان

سیروزکبدی باعث مرگ میشه؟

2839 بازدید | 22 پست

بابام سیروزکبدی گرفته یه جورایی خوشحالم خداکنه بمیره شمانمیدونید بابام چه بلاهایی سرمون آورد دخترخالموصیغه کرده بود دوست دختر۲۰ساله داشت آبرومونو همه جابرد همش کتکمون میزد یه جورایی دلم خنک شده بابام مریض شده بابام لک های قهوه ای درشت روبدنش زده پاهاش دردمیکنه روپاهاش رگ های آبی وقرمزه 

تا آزمایش انجام نده و سونو گرافی که نمیشه گفت سیروز کبدی هست یا نه 

ولی کلا بیماری های کبد خیلی خطرناک هستن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا  این افراد کاندید پیوند کبد میشن  حتی یه بخش کوچولو از کبد سالم بهشون پیوند بزنن درمان میشن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

معمولا  این افراد کاندید پیوند کبد میشن  حتی یه بخش کوچولو از کبد سالم بهشون پیوند بزنن در ...

پیوند کبد هم کنن کامل درمان نمیشن نمونش رضا داوود نژاد که با وجود پیوند موفق از عوارض ناشی از پیوند فوت شد 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
آره پدر نازنین من اینجوری فوت شد تو اوج جوونی ولی راجع به بابات اینجوری صحبت نکن این مریضی خیلی دردن ...

خداکنه بابام بمیره بابام حق نداشت دخترخالموصیغه کنه حق نداشت به مامانم خیانت کنه حق نداشت مامانمو باشلنگ کتک بزنه ازدست کارهاش افسردگی شدید گرفتم ده ساله افسردگی گرفتم

خداکنه بابام بمیره بابام حق نداشت دخترخالموصیغه کنه حق نداشت به مامانم خیانت کنه حق نداشت مامانمو با ...

ببین سیروز کبدی به حدی بیماری دردناکی هست ک نمی دونی من بابام ذره ذره جلوم آب شد فکر کن یه مرد هشتاد نود کیلویی آخرش شد چهل کیلو خدا کمکتون کنه بازم مادرت اذیت میشه من مامانمم خیلی اذیت شد 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
آره پدر نازنین من اینجوری فوت شد تو اوج جوونی ولی راجع به بابات اینجوری صحبت نکن این مریضی خیلی دردن ...

خدا پدر عزیز تون رو رحمت کنه. من شوهر عمه ام و دو تا آشناهامون این بیماری رو داشتن به سه ماه نرسیدن.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
ببین سیروز کبدی به حدی بیماری دردناکی هست ک نمی دونی من بابام ذره ذره جلوم آب شد فکر کن یه مرد هشتاد ...

من اگه بابام بمیره سرقبرش هم نمیرم خودش میدونه نمیزارم مامانم بهش رسیدگی کنه همون دوست دخترش ودخترخالم که صیغش شده بود ازش رسیدگی کنن خوشی هاش بازنهای هرزه بود بدبختی هاش برای مادرم؟نه نمیزارم مامانم بهش رسیدگی کنه

پیوند کبد هم کنن کامل درمان نمیشن نمونش رضا داوود نژاد که با وجود پیوند موفق از عوارض ناشی از پیوند ...

خب بستگی به بدن فرد  و عوامل دیگه هم  داره 

منم یه نفر می‌شناختم حتی پیوند کلیه کرده بود  پیوندش هم موفقیت آمیز بود ولی بعدش  پس زد کلیه ی جدبد رو و متاسفانه  از دست رفت