2777
2789
عنوان

چاقی ران

282 بازدید | 8 پست

من پلی کیستیک دارم تواین 2سال حدود 23کیلو اضافه کردم ولی بیشترازهمه ران پام خیلی بیریخت بدقواره شده هرچی پیاده روی هم رفتم فایده نداشته خالم تورانش غده دراورده بود عمل کرد خداروشکرخوب شد موقعی که غده دراورده بود مثل من نبود برای من خیلی افتضاح هست هیچ زن یامردی ندیدم مثل من رانش اینقد گنده باشه چیکارکنم بنظرتون 

همون ۲۳ کیلو اضافه وزن یا پیاده روی کم کردید ؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وزنم ۴۷ قدم ۱۵۵ ولی بغل ران و باسنام خیلیییییی بزرگههه دستام لاغرررر خیلی بدههه خیلیی.. حقیقتن همه مسخره میکنن میخندن و نگا میکنن. نمیدونم چیکار کنم رژیم میگیرم دستام لاغر تر میشه پاهام چاق تر نشون میده.. حتی باشگاه هم رفتم فایده نداشت متاسفانه.‌ مثله اینکه هیچ روشی بجز عمل رون رو کوچیک نمیکنه. 

این کاربری تعلیق شده.
نه وزنم پایین نمیاد نهایت 2و3کیلو کم کردم 

خوب همین دیگه عزیزم شما وقتی اون وزن ۲۳ اضافه کردی کم کنس همه چی برمیگرده حالت قبل تمام چربی شما جمع شده بیشتر تو رونتون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷