2777
2789
عنوان

مو توی ناف

309 بازدید | 15 پست

سلام من توی نافم ی دسته موی کوچولو هست تازه درومده قبلا نبود وقتی کشیدمش ک درش بیارم فهمیدم از توی ناف رشد کرده و درنیومد درد گرفت برای شما اتفاق افتاده میشه بگین چیکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناف شوهر من همیشه در میاد. من با موچین همینجور دسته ای میکنمشون هر چند وقت یه بار. میگه درد نداره. ف ...

از داخل ناف درمیاد؟ اخه من با دستم کشیدمش خیلی درد گرفت ی جا‌خوندم نوشته بود کیست هست

سلام میشه منو راهنمایی کنین مشکلتون حل شد منم همینجوری شدم باردارم هستم میترسم برای جنینم مشکلی پیش ...

نه بابا

منم امشب یهو از بیکاری گفتم بذار نافمو تمیز کنم ، دیدم یه چیز کثیف توی نافه هی کشیدم نمیشد، فک میکردم چرکی چیزیه، آخرسر که اومد بیرون یه دسته موی خیلی ریز با نظم و ترتیب کنار هم بودن و مشخص بود مال همونجا بودن، فقط نمیدونم چرا راحت در اومد و انگار با چسب چسبونده بودن😐 (حالم بهم خورد،حالا میترسم با دستکاریم مویی چیزی برگرده کیست بگیرم)

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چیشدی منم همین طوری بود رفتی دکتر ؟

نه نرفتم دکتر

چیزیم نشد

نترس. من اون شب از بس تاپیکا رو خوندم و هی بعضیا نوشته بودن نافشون عفونت کرده منم اون شب ترسیدم گفتم نکنه نباید تمیز میکردم😁

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️