2777
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 54 پست
وای ینی بزاری بری میتونه بخاطر عدم تمکین شکایت کنه  میشه یکم برام بیشتر در موردش توضیح بدی&nbs ...

اره اگه خونه رو ترک بکنی کارت سخت میشه!!!! میره شکایت میکنه میگه خانم تمکین نمیکنه و ناشزه میشی..بهت نفقه تعلق نمیگیره و تا دوسال نمیتونی درخواست طلاق بدی و دادگاه به مرد اجازه ازدواج مجدد میده

بله تمیکن بزنه اگه باز برگردی یا دلیل قانونی نداشته باشی نفقه قطع میشه برات و باز نیایی اجازه ی ازدو ...

اهان اونجوری باشه اشکال نداره فقط نتونه مانع طلاق گرفتنم شه کافیه 

چون میدونم اگه بفهمه طلاق میخوام ممکنه زندونیم کنه توخونه 😑

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره اگه خونه رو ترک بکنی کارت سخت میشه!!!! میره شکایت میکنه میگه خانم تمکین نمیکنه و ناشزه میشی..بهت ...

وای جدی ؟تا دوساااااال یا خدا

استاتر شما فقط بگو من زندگیم رو دوست دارم و خونه رو ترک نکردم و ایشون ترک کرد و اگه پیام نشون داد بگ ...

دقیقا همینا براش نوشتم حتی نوشتم مشکل خاصی نداریم و اون نمیخواد زندگی بکنه قدردان زحماتشم هستم

اهان اونجوری باشه اشکال نداره فقط نتونه مانع طلاق گرفتنم شه کافیه  چون میدونم اگه بفهمه طلاق م ...

نه ،ولی حق طلاق با مرده می‌تونه  با وجود قهر شما طلاق نده بهتره بعد ترک توافق کنید مهریه رو بدی تا طلاقت بدع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا همینا براش نوشتم حتی نوشتم مشکل خاصی نداریم و اون نمیخواد زندگی بکنه قدردان زحماتشم هستم

عالیه نگران نباش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه ،ولی حق طلاق با مرده می‌تونه  با وجود قهر شما طلاق نده بهتره بعد ترک توافق کنید مهریه رو بدی ...

ماها مهریه نداریم کلا 

یعنی نمیشه با این اوضاع طلاق گرف ؟

اگه خیانتش و اعتیادشم هم ثابت بشه بازم تاثیری نداره ؟

ماها مهریه نداریم کلا  یعنی نمیشه با این اوضاع طلاق گرف ؟ اگه خیانتش و اعتیادشم هم ثابت بشه ب ...

چرا خیانت رو ثابت کنی حق طلاق بهت می‌رسه

مهریه برای اینکه مواقع خوبه

وکیل بگیر 

ماها مهریه نداریم کلا  یعنی نمیشه با این اوضاع طلاق گرف ؟ اگه خیانتش و اعتیادشم هم ثابت بشه ب ...

چرا اعتیاد ک از موارد عسر و حرج ، میتونی از نفقت استفاده کنی نفقه حال و گذشتت خیلی میشه 😂

چرا خیانت رو ثابت کنی حق طلاق بهت می‌رسه مهریه برای اینکه مواقع خوبه وکیل بگیر 

اوهوم مرسی عزیزم ،فقط من بزارم برم یعنی برام بد نیشه برا جدا شدن ؟ 

چرا اعتیاد ک از موارد عسر و حرج ، میتونی از نفقت استفاده کنی نفقه حال و گذشتت خیلی میشه 😂

یعنی چی ؟ من کلا سر در نمیارم از این چیزا؟ 

اوهوم مرسی عزیزم ،فقط من بزارم برم یعنی برام بد نیشه برا جدا شدن ؟ 

اکه برات نفقه و ازدواج مجدد مهم نیست برو ولی با وکیل مشورت من و مدارک خیانت رو جمع کن 

یعنی چی ؟ من کلا سر در نمیارم از این چیزا؟  

عسر حرج یعنی سخت شدن زندگی زناشویی و درخواست طلاق بدی . نفقه هم گذشته هم حال میتونی بگیری درخواست بدی ولی اینده ن چون نیاز ب تمکین داره. اجرت المثل کارایی هم کردی تو خونش میتونی بگیری فقط قاضی پرسید کارایی که تو منزل همسر انجام میدادی برای اجرت هزینه بود باید بگی اره اگه بگی ن تعلق نمیگیره.

اکه برات نفقه و ازدواج مجدد مهم نیست برو ولی با وکیل مشورت من و مدارک خیانت رو جمع کن 

اوکی مرسی ، اسکرین شات چت هم میتونه مدرک بحساب بیاد ؟