توی پروسه طلاق توافقی بودیم و من از شوهرم خواستم از خونه بره تا ما اونجا باشیم البته با دعوا گفتم..پیامکهاشم هست متاسفانه !!!! حالا رفته برا من عدم تمکین زده..منم در جوابش گفتم خودت منزل رو ترک کردی من هر زمان آماده تمکین هستم ..حالا چی میشه بنظرتون؟
وای ینی بزاری بری میتونه بخاطر عدم تمکین شکایت کنه میشه یکم برام بیشتر در موردش توضیح بدی&nbs ...
اره اگه خونه رو ترک بکنی کارت سخت میشه!!!! میره شکایت میکنه میگه خانم تمکین نمیکنه و ناشزه میشی..بهت نفقه تعلق نمیگیره و تا دوسال نمیتونی درخواست طلاق بدی و دادگاه به مرد اجازه ازدواج مجدد میده
اهان اونجوری باشه اشکال نداره فقط نتونه مانع طلاق گرفتنم شه کافیه چون میدونم اگه بفهمه طلاق م ...
نه ،ولی حق طلاق با مرده میتونه با وجود قهر شما طلاق نده بهتره بعد ترک توافق کنید مهریه رو بدی تا طلاقت بدع
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دقیقا همینا براش نوشتم حتی نوشتم مشکل خاصی نداریم و اون نمیخواد زندگی بکنه قدردان زحماتشم هستم
عالیه نگران نباش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ماها مهریه نداریم کلا یعنی نمیشه با این اوضاع طلاق گرف ؟ اگه خیانتش و اعتیادشم هم ثابت بشه ب ...
چرا خیانت رو ثابت کنی حق طلاق بهت میرسه
مهریه برای اینکه مواقع خوبه
وکیل بگیر
اوهوم مرسی عزیزم ،فقط من بزارم برم یعنی برام بد نیشه برا جدا شدن ؟
اکه برات نفقه و ازدواج مجدد مهم نیست برو ولی با وکیل مشورت من و مدارک خیانت رو جمع کن
عسر حرج یعنی سخت شدن زندگی زناشویی و درخواست طلاق بدی . نفقه هم گذشته هم حال میتونی بگیری درخواست بدی ولی اینده ن چون نیاز ب تمکین داره. اجرت المثل کارایی هم کردی تو خونش میتونی بگیری فقط قاضی پرسید کارایی که تو منزل همسر انجام میدادی برای اجرت هزینه بود باید بگی اره اگه بگی ن تعلق نمیگیره.