2777
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 54 پست
عسر حرج یعنی سخت شدن زندگی زناشویی و درخواست طلاق بدی . نفقه هم گذشته هم حال میتونی بگیری درخپاست بد ...

چه جالب نمیدونستم همچین چیزایی هم هست 

اگه اینجوریه که کلا باید همه خرحمالیاشونو حساب کنن😂

خدایی به نوکر خونشون فرق ندارم اسیرم دستشون ،همه کارای مامانشم انجام میدم 😑😩

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

چه جالب نمیدونستم همچین چیزایی هم هست  اگه اینجوریه که کلا باید همه خرحمالیاشونو حساب کنن😂 خ ...

بد عادتش کردی.. انجام نده خب. بله حتی پول شیر دادن ب بچه هم میشه. راستی عدم معاشرت هم از موارد عسر حرج مثلا با خانوادت رفت امد نکنه یا نزاره رفت امد کنی  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بد عادتش کردی.. انجام نده خب. بله حتی پول شیر دادن ب بچه هم میشه. راستی عدم معاشرت هم از موارد عسر ح ...

چه جالب ، کلا رفت و امدم قطعه با فامیل ، حتی یه گوشی نمیدن بهموباهاشون تماس بگیرم ، خرید و تفریح اینا که بماند 

پس الان چطور اینجایی😐 این شوهرت پاره شدن میخواد

گوشی سیمکارت نداره جای سیمکارتشو برداشته، اگه وای فای پیدا کنم وصل میشم ، شوهرمم نمیدونه بدونه منو میکشه 😑

عجب عنترخان فازش چیه؟ خانوادت سراغت نمیگیرن؟

خونواده ای ندارم 

پدر  مادرم بچه بودم جدا شدن هرکدوم مجدد ازدواج کردن و زندگی خودشونو دارن 😔

خونواده ای ندارم  پدر  مادرم بچه بودم جدا شدن هرکدوم مجدد ازدواج کردن و زندگی خودشونو دار ...

تو الان جدا بشی چیکار کنی بنظرم فقط جلو شوهرت وایسا کوزت بازی بقیه رو درنیار. بعدشم رابطتت خوب کن زندگی کن

عجب عنترخان فازش چیه؟ خانوادت سراغت نمیگیرن؟

میدونن کسیو ندارم انقد بهم ظلم میکنن ، بخاطر بچه هام تحمل میکنم ، ولی به عموهام گفتم اونا گفتن پشتمن اگه تصمیم جدایی دارم ، ولی باز میترسم 

تو الان جدا بشی چیکار کنی بنظرم فقط جلو شوهرت وایسا کوزت بازی بقیه رو درنیار. بعدشم رابطتت خوب کن زن ...

شوهرم همش بیرونه کلا یعین فقط برای خوردن میاد یا وقتی خوابش میاد ، خودش کار نمیکنه ، خرجمونو مامانش میره ،یه کلمه مخالفت کنم میگیرتم زیر کتک که کی حرف یادم داده انگار من خودم آدم نیستم شعور ندارم 

میدونن کسیو ندارم انقد بهم ظلم میکنن ، بخاطر بچه هام تحمل میکنم ، ولی به عموهام گفتم اونا گفتن پشتمن ...

خوبه ک پشتتن ولی بعدش جایی برا زندگی داری مهریه هم ک گفتی نداری 

وای دد بچم داری ۲۴سالته ک

اره 14 سالم بود ازدواج کردم چون خونه ی پدربزرگم زندگی میکردم و اونجا هم اوضام خوب نبود فک میکردم با ازدواج کردن خودمو نجات میدم