2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی‌ جوابمو نمی‌ده 😂🤣

چرا بزن میان جواب میدن

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
من باردارم بعضی وقتا نهار تخم مرغ میخورم...بهم می‌چسبه... تخم مرغ مفیده... یا اگر ماهی دارین...ماه ...

تو ماه های اول چیا غیر مجازی 

و اینکه آزمایش بارداری رو عصر هم میگیرن + سونو درسته ؟

مامانم متولد ۶۴ 

سلامت باشن . من که دو بار باردار شدم همه چی خوردم و ویار هم نداشتم 😁

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
افرین دختر خوب که بخاطر بارداری مامانت باهاش بد رفتاری نکردی و هواشو داری😘😘😘شوید پلو با کباب مرغ ...

ن عمرااا تازع دیروز اینقدر 13 بدر اذیتم کرد ب حرفم گوش نمی‌داد 😂

عالیه پاشم درست کنم

آبگوشت و دمپخت تازه خوردیم  قرمه هم شنیدم خوب نیست  گوشت هم نمیخوره 🚶🏻‍♀️

مکارونی درست :من باردار بودم عاشق مکارونی بودم یروز درمیان میخوردم😂😂 خدا نی نی حفظش کنه وهمچنین شما آبجی مهربونشو💕

نگران فردا نباش ،چون خدا زودتر ازتو انجاست ❤❣❤
مبارک باشه 🥺 ۲,۳ ماهشه با چیزی مشکل ندارع هنوز ولی دقیق نمی‌دونم چی براش ضرر داره

سلامت باشین شما هم مبارک باشه الهی به سلامتی یه نی نی سالم و صالح به جمعتون اضافه بشه🌱

ببین به غیر از آب هویج و جگر و زعفران چیز دیگه ای یادم نمیاد مضر باشه...

کلا داروهای گیاهی که نباید خورد...

و غذاهایی مثل آش رشته و اینا هم مشکل نداره ولی چون نفخ داره فرد باردار ممکنه اذیت بشه...

یه کتاب هست به اسم ریحانه بهشتی تو اون نوشته چیا خوبه...

من که کلاس بارداری میرفتم...

میگفتن حبوبات و گوشت و ماهی و میوه و مخصوصا سبزیجات بیشتر از همه چی خیلی خوبه...

همش هم به اندازه..

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
ن عمرااا تازع دیروز اینقدر 13 بدر اذیتم کرد ب حرفم گوش نمی‌داد 😂 عالیه پاشم درست کنم

🤣🤣🤣ایشالا زنده باشین😘😘 نوش جونتون🥰

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
بخدا میگن‌ ب تو چ🤣

عجب😂😂

خب بگو واسه مامانم میخوام

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
سلامت باشین شما هم مبارک باشه الهی به سلامتی یه نی نی سالم و صالح به جمعتون اضافه بشه🌱 ببین به غیر ...

مرسیییی 🥲💞

مشکل اینه حال کتاب خوندن ندارم 

آخ شنیدم عسل و کنجد هم خوب نیست