2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک مادر شوهر تر تمیز

192 بازدید | 10 پست

واقعا راس میگه 

دیدید بعضیا یه جور خاصی مرتبن؟

اصلا استایلشون یه جور خاصیه 

خونشون یه ترتیب و نظم خاصی داره؟

من خودم ادم تمیزیم همیشه در حال بشور بساب هستم 

لباسام همیشه شسته و تمیزه 

کمد لباسمم همیشه مرتب میکنم ولی اونجور ک میخام میدونید چی میگم خاص و مرتب نیس ک تمیزیش تو چشم بزنه 

واقعا دلیلش چیع ؟ چطور میشه ک بعضیا این حالتی هستن؟ فوت و فن خاصی دارن؟ کسی اینجا هست ک این مدلی باشه 

بیاد رازشو بگه مام یاد بگیریم😂

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

من حس میکنم وسایل کم و فضای زیاد باعث این اتفاق میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب نظرم اینا ذهن مرتب و ارومی دارن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به نظرم وسیله اضافه نداره.من ایقد وسیله دارم هرچی جمع میکنم و تمیز میکنم دیده نمیشه.کمداشون فقط چند دست لباس هست یا چند تا رختخواب.یا فضای زیادی دارن تو اشپزخونه قشنگ وسایل چیده میشه.

من حس میکنم وسایل کم و فضای زیاد باعث این اتفاق میشه

اره خودمم حس میکنم کمد مثلا بزرگ خوب همه وسایلو رو هم نمیخای جا بدی

قشنگ جا واسه همه چی هست 

من لباسای خودم و شوهرم ک شامل لباس بیرونی و مجلسی و زمستونی و مانتو و همه چی میشه داخل یه کمد جا دادم 

در صورتی ک اگ مثلا دوتا کمد داشتم خیلی با نظم تر میشد بچینم . 

اره خودمم حس میکنم کمد مثلا بزرگ خوب همه وسایلو رو هم نمیخای جا بدی  قشنگ جا واسه همه چی هست&n ...

اره دیگه رازش همینه. وقتی جای ادم متناسب با حجم وسایلش نباشه نامرتب میشه‌

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یعنی ربط ب ذهن دارع؟

ب نظر من اره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به نظرم وسیله اضافه نداره.من ایقد وسیله دارم هرچی جمع میکنم و تمیز میکنم دیده نمیشه.کمداشون فقط چند ...

خب مثلا یه سری وسایل ک نیازن ولی جا نداری بزاری رو باید چیکار کرد. ؟