sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 عنوان بیقراری و ترس مداوم و بیدلیل 133 بازدید | 15 پست چیکار باید کردبراش؟ درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚 1403/01/14 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 9918 باخدا بودن.نماز.حجاب.صدقه پنهانی.آروم کار کردن آشپزی راه رفتن.عجول و شتابزده نباشس ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 گام اول : مراجعه به روانشناس کمکی میشه واقعا حس میکنم درکی ندارن درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 روان شناس عزیزم میرم فعلا کمکی نشده بهم درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 باخدا بودن.نماز.حجاب.صدقه پنهانی.آروم کار کردن آشپزی راه رفتن.عجول و شتابزده نباشس دارم همرو جز کار و اشپزی شدیدا احساس خستگی دارم طول روز فقط میخوابم درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32120 میرم فعلا کمکی نشده بهم دکترتو عوض کن پس. دکترت ارجاعت نداد روانپزشک؟چاره دیگه ای نداری جز روانشناس و روانپزشک
melika1260 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 1576 آره ببین متاسفانه آنقدر روانشناس زیاده تو هر کی تو کوچه خیابون میبینی روانشناسهتو باید بگردی یه روانشناس خوب پیدا کنی که واقعا کاربلد باشه . نتیجه میدهمن الان خودم چند وقت پیش دیدم اوضاع خیلی خرابه رفتم و میبینم که اوکی میشم ..
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 دکترتو عوض کن پس. دکترت ارجاعت نداد روانپزشک؟چاره دیگه ای نداری جز روانشناس و روانپزشک اره داد قرص میخورم چن ماهه ..بخدا خستموضعیتی که دارم اصلا خوب پیش نمیره خانواده هم همراهی نمیکننالتماس دعا دارم این شبای عزیز درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 آره ببین متاسفانه آنقدر روانشناس زیاده تو هر کی تو کوچه خیابون میبینی روانشناسه تو باید بگردی یه رو ... اینی که پیشش میرم چن نفر پیشش رفته بودن خیلی تعریفشو دادن میگفتن دکترا داره نمیدونم حالا درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
melika1260 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 1576 ببین متاسفانه تازگیا تبلیغ زیاد شده ....ببین چند وقته خیلی وقته یا نه ؟
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 ببین متاسفانه تازگیا تبلیغ زیاد شده .... ببین چند وقته خیلی وقته یا نه ؟ چی ؟ حدود یه ماهو خورده ای هست میرم درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚
melika1260 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 1576 ببین توی این سایت خیلی تبلیغ هست و میکنن از دکترا همه نه بعضیا ....خب یکم صبر کن پس زمان میخواد .
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7314 ببین توی این سایت خیلی تبلیغ هست و میکنن از دکترا همه نه بعضیا .... خب یکم صبر کن پس زمان میخواد . نه این تو شهرمونه اشناهامون پیشش رفتن .اره خب تبلیغ هم هست مرسی درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚