2777
2789

خیلی سردمه! برم تو اتاق ؟ اونم هست اخه...... 

نمیدونم چیکار کنم. تاپیک قبلیم توضیح دادم سرچی دعوا گرفتم.. 

برم تو اتاق پیش اون بخابم بد نیست؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری بروسلی 🫤😐

واسه چی زدیش ، سعی کن حرمت بینتون گند زده نشه بهش

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

جاتو جدا کردی بده 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نرو

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اولا چرا این همه خودتو بی ارزش میکنی که زمان نامزدی میری خونشون هی میخوابی؟

وقتی عروس مدام میره خونه مادرشوهر زمان نامزدی کلا ارزش و احترامش میاد پایین

رفیق بازی رو هم صرفا باید رگشو پیدا کنی نرمش کنی تا بذاره کنار 

وقتی اونو زدی چیزی نگفت؟

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

حرمت هم نشکنید بعد ازدواج زندگی کوفت میشه خصوصا برای زن اون که میرن سره کار تو هی باید بشینی فکر کنی غصه بخوری 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
اولا چرا این همه خودتو بی ارزش میکنی که زمان نامزدی میری خونشون هی میخوابی؟ وقتی عروس مدام میره خون ...

گفت روانی... ببین بار اول دومش نیست از زمانی ک ازدواج کردم همینه..‌ اتفاقا اصلا زیاد خونسون نمیرم ماهی دو سه روز اونم شاید...

بنظرم نه تنها برو پیشش بلکه اسنپ بگیر برو خونتون و درخواست طلاق بفرست دم خونش 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

بنظرم نه تنها برو پیشش بلکه اسنپ بگیر برو خونتون و درخواست طلاق بفرست دم خونش 

عزیزم در حیاطشون قفله کلید نمیده میگه مبخای برب برو از رو دیوارم برو درو باز نمیکنم 

گفت روانی... ببین بار اول دومش نیست از زمانی ک ازدواج کردم همینه..‌ اتفاقا اصلا زیاد خونسون نمیرم ما ...

میگم یعنی به خودت ارزش قائل شو،من حتی خیلی معمولی هم خونه مادرشوهرم نمیرفتم 

یه بار با همسرم که عقد بودیم رفتیم خرید،برگشت گفت بیا بریم شام خونه ما مامانم شام درست کرده 

گفتم هروقت مامانت زنگ بزنه دعوت کنه اونوقت میام 

احترام خیلی زیادی قائل میشدن بهم خیلی زیاد 

ولی جاریم وسطی مدااام میره خونشون و اصلا بهش محل نمیدن

راجب شوهرت هم کلا درست نمیشه؟

منظورم سعی کن باهاش کمی حرف بزنی بگی من و تو برای هم میمونیم و رفیق یه روزی میره

زندگیمون رو بخاطر رفیق تلخ نکن 

از این حرفا

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
عزیزم در حیاطشون قفله کلید نمیده میگه مبخای برب برو از رو دیوارم برو درو باز نمیکنم 

زندانی گرفته زنگ بزن پلیس 

داد و بیداد کن همسایه ها بریزن 

ولی خوشم اومد زدیش زن شجاعی هستی بهت افتخار میکنم طلاق هم بگیری شجاع ترم میشی همچین آدمی رو نمیشه برا یه عمر تحمل کرد 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن