2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 18 پست

نياز نبود از تصميمت اونا رو باخبر كني يا مشورت بگيري.

هر كس نظري داره ك ممكنه درست باشه يا غلط

روزي ك قصد رفتن داشتيد و با همسرتون تصميم گرفتيد ميرفتيد بدون اينكه نظرخواهي يا اطلاع رساني كنيد

انتظار نداشته باشيد ديگران همون رو بگن ك شما ميپسندي

اينطوري كمتر بابت حرفهايي ديگران آزار ميبينيد 

نمیدونم چرا انگار قلبم میگه از حسادته ...نمیدونم کاش اون حرفو نمیزد پری شب خیلی گریه کردم خیلی از خو ...

حالا اگه غمت رو کنار بذاری رفتار درست چیه؟ بعد از این همیشه همون جور رفتار کن. نه افراط و نه تفریط

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نياز نبود از تصميمت اونا رو باخبر كني يا مشورت بگيري. هر كس نظري داره ك ممكنه درست باشه يا غلط روز ...

من اونا رو باخبر نکردم اصلا در مورد کارای من چیزی نمیدونن جای مهمون بودیم ازم پسرید نرفتی گفتم نه گفت عیدا نمیری گفتم دوساله نرفتم به خاطر ماه رمصون اما سال اینده میرم چون بچم مدرسع میره تنها موقعیت منه که برم یهو پرید وسط گفت نرو کجا بری سالی یه بار برو دلم میخواد جلو خانمه دهنمو وا کنم حرمت نگه داشتم فقط گفتم من میرم به کسی هم ربطی نداره