من ۲۱ سالمه سه ساله عروسی کردم دانشجوی ترم دوام تصمیم داشتم بعد تموم شدن دانشگاهم بچه بیارم و حس میکنم فعلا خیلی زوده ولی حرفای اطرافیان که میگن بیار نمیدونم بعدن نمیشه و مثلا میگن بیار کنارش درستم بخون تحت تاثیر میزاره ادمو
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
من نمیگم از دکتر زنان سوال کنید. دکتر لباف معروف هم بارها توی تلوزیون گفت
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
از زمان ازدواج رحم یه دوران طلایی برای بارداری داره و گرنه به خشکی و نازایی میوفته. به نظر من زود اق ...
من ده سال جلوگیری طبیعی داشتم. بعدش هم باردار شدم. به نظرم زنی که به تغذیه و ورزشش برسه و البته ژنتیک خوبی داشته باشه و چکاپ های زنانه اش رو بره این مسایل براش مطرح نیست.
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
من یه سوال دارم .چرا فلسطینی ها بچه دار میشن؟ اینا که همیشه قتل عام میشن .چرا با بچه بدتر داغ میزارن رو دل خودشون ؟ سرنوشت همشون معلومه پس چرا بچهای معصوم و بی گناه رو بدنیا میارن و میدن دم توپ؟
بله ایشون درست گفتن . ما سه سال از ازدواجمون گذشته بود و تصمیم به بارداری کردیم . ولی دوران طلایی گذشته بود با اینکه هیچ کدوم مشکلی نداشتیم و آزمایشاتمون خوب بود ولی بعد ۷ سال اقدام بچه دار شدیم . الانم پسرم ۸ و نیم سالشه و هنوز باردار نشدم .
من ده سال جلوگیری طبیعی داشتم. بعدش هم باردار شدم. به نظرم زنی که به تغذیه و ورزشش برسه و البته ژنتی ...
خیلی خدا رو شکر کنید. بیشترین نازایی ها برای اقدام 5 سال به بالاست. اینو خودم یه مصاحبه علمی از زنای مرکز درمانی نازایی گرفتم.
البته نکاتی که شما گفتید مخصوصا ورزش و جلوگیری طبیعی نکته مهمیه