2777
2789
عنوان

همه میگن بچه بیار نمیدونم چیکار کنم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 36 پست
از زمان ازدواج رحم یه دوران طلایی برای بارداری داره و گرنه به خشکی و نازایی میوفته. به نظر من زود اق ...

چه حرف بی اساس و رو هوایی بود زدی 💔

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

جدی؟ 

نه عزیزم این حرف اصلا پشتوانه علمی نداره

رحم خشک میشه آخه؟؟؟

برو دکتر تمام آزمایشا رو خودتو شوهرت بدین بعد اگه دیدی مشکلی ندارین تا تموم شدن دانشگاهت بچه نیار

اطرافیان نباید روی تصمیم شخصیتون تاثیر بذارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟ 

اره والا جدی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
چه حرف بی اساس و رو هوایی بود زدی 💔

من نمیگم از دکتر زنان سوال کنید. دکتر لباف معروف هم بارها توی تلوزیون گفت

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
از زمان ازدواج رحم یه دوران طلایی برای بارداری داره و گرنه به خشکی و نازایی میوفته. به نظر من زود اق ...

من ده سال جلوگیری طبیعی داشتم. بعدش هم باردار شدم. به نظرم زنی که به تغذیه و ورزشش برسه و البته ژنتیک خوبی داشته باشه و چکاپ های زنانه اش رو بره این مسایل براش مطرح نیست. 

این مسئله ای نیست که به دیگران ربط داشته باشه 

هرچیزی به وقتش خوبه

سنتم کمه برای مادرشدن

فعلا درستو ادامه بده 

به موقعش بچه دارم میشین

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

من یه سوال دارم .چرا فلسطینی ها بچه دار میشن؟ اینا که همیشه قتل عام میشن .چرا با بچه بدتر داغ میزارن رو دل خودشون ؟ سرنوشت همشون معلومه پس چرا بچهای معصوم و بی گناه رو بدنیا میارن و میدن دم توپ؟

جدی؟ 

بله ایشون درست گفتن . ما سه سال از ازدواجمون گذشته بود و تصمیم به بارداری کردیم . ولی دوران طلایی گذشته بود با اینکه هیچ کدوم مشکلی نداشتیم و آزمایشاتمون خوب بود ولی بعد ۷ سال اقدام بچه دار شدیم . الانم پسرم ۸ و نیم سالشه و هنوز باردار نشدم .

من ده سال جلوگیری طبیعی داشتم. بعدش هم باردار شدم. به نظرم زنی که به تغذیه و ورزشش برسه و البته ژنتی ...

خیلی خدا رو شکر کنید. بیشترین نازایی ها برای اقدام 5 سال به بالاست. اینو خودم یه مصاحبه علمی از زنای مرکز درمانی نازایی گرفتم. 

البته نکاتی که شما گفتید مخصوصا ورزش و جلوگیری طبیعی نکته مهمیه