2777
2789

من ۲۱ سالمه سه ساله عروسی کردم دانشجوی ترم دوام تصمیم داشتم بعد تموم شدن دانشگاهم بچه بیارم و حس میکنم فعلا خیلی زوده ولی حرفای اطرافیان که میگن بیار نمیدونم بعدن نمیشه و مثلا میگن بیار کنارش درستم بخون تحت تاثیر میزاره ادمو

نظرتون چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا اشتباهه

درست رو بخون بعد 

وقتی بچه بیاری 

کلی مشکل هم به دنبالش میاد 

البته منظورم از مشکل این نیست که خیلی بده ...

منظورم اینکه  سرت مشغول بچه میشه و اصلا به درس نمیرسی...

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

فقط در صورتی حرفای بقیه باید برات تو این مورد مهم باشه که قول داده باشن خودشون خرجش رو بدن و تو نگهداریش کمکت کنن.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

از زمان ازدواج رحم یه دوران طلایی برای بارداری داره و گرنه به خشکی و نازایی میوفته. به نظر من زود اقدام کنید نزارید تاخیر بیوفته. با اینحال خودتون میدونید

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

اطرافیان میخوان بزان برات؟ یا اونا شیرش میدن شبا بیدار میمونن براش؟ اونا خرجشو میدن اون تضمین میکنن بتونی در کنارش برنامه هاتم همزمان جلو ببری؟

تو طبق خواسته ی خودت زندگی کن، اختیار بدن و رحم و جفتگیری و تولید مثلمونو که خودمون داریم دیگه لااقل! همینم مونده بقیه بیان دراین مورد هم تحت تاثیر قرارمون بدن

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

قشنگ پوستت کنده میشه 

من ترم 2 حامله شدم، واقعا اگه مجازی نمی شد نمیتونستم ادامه بدم. خییییلی سختهههههه

فک کن بارداریت پر خطر باشه چجوری میخای بری دانشگاه 

فک کن بچت پیش کسی نمونه 

اصن نمیشهههههههه

اصلاااااااااا گول نخووووووور

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)