2777
2789

ناتنی هست

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برادر خونده از یه خون نیستن داداش مامان لاهی که مرده اون پسر و به برادر خوندگی گرفته بود

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

برادر خونده از یه خون نیستن داداش مامان لاهی که مرده اون پسر و به برادر خوندگی گرفته بود

پس چه جوری تونست بشه جانشین؟! برادران هم خون می‌تونن جانشین بشن.

توی دوبله میگه دایی ناتنیه درصورتی که زبان اصلی زیر نویس چنین چیزی من ندیدم

خیلی چیزا سانسور کردن

البته اون زمانا ازدواج بین محارم رواج داشت چون میخواستن با یکی همخون و همسطح خودشون مزدوج بشن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

داداش مامان لاهی با این پسره خونی بود با جاشیل نیست

اونموقع که جاشیل داشت داداششو می‌کشت موهاسو گفت جاشیل این کارو نکن درسته اون برادر ناتنیته ولی...

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی
پس چه جوری تونست بشه جانشین؟! برادران هم خون می‌تونن جانشین بشن.

بچه دار نمیشدن خب اونا این و جانشین اعلام کرده دیگه داداش دیگم نداشتن فکر کنم

داداش مامان الهی با این پسره خونی بود با جاشیل نیست اونموقع که جاشیل داشت داداششو می‌کشت موهاشو گفت ...

من اینجوری شنیده بودم نمیدونم دیگه