2777
2789
عنوان

دانشگاه

235 بازدید | 16 پست

دوستان کنکوری بهداشت عمومی پردیس و آزاد چ رتبه ای بیاریم،قبول میشیم ؟ 

من قشم زندگی میکنم خیلیا میگن اینجا متقاضی زیاد نیست راحت قبول میشی با رتبه فضایی راسته ؟😐 

چون یکسالی هست ک هیچی نخوندم یادم نیست کلا ب اصرار بقیه میخوام کنکور بدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوب قبول میشی ۲۰۰۰۰ حتی بیشتر

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خب برای یه رشته ی خوب وقت بذار  نه اینکه بگم بده این رشته  منظورم رشته ی اینده دار و تاپ ...

عزیزم من یکی دو ساله ک در کتاب باز نکردم نهایتش بتونم همین و قبول شم 

بعد من متاهلم چند وقت ذیگ بچه م بدنیا میاد وقت واسه رشته های تاپ ندارم اصلاااا

عزیزم من یکی دو ساله ک در کتاب باز نکردم نهایتش بتونم همین و قبول شم  بعد من متاهلم چند وقت ذی ...

از نظر آینده ش چون شهرمون کوچیکه خیلی کمبود نیرو داره 

میشه گفت ۷۰،۸۰ درصد شاغل میشی 

چرا؟!! اینجا شهر کوچیکیه تو هر کاری کمبود نیرو هست 

والا من سال اول بهداشت عمومی دانشگاه تبریز روزانه قبول شدم 

دیدم اصلا رشته خوبی نیست چون طرح اجباری هم نداره که بگی آره صد در صد حداقل دو سال میرم سر کار

‌کلی باید منتظر طرح باشی 

بعدشم شرایط استخدامی افتضاحی داره 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
میتونم بپرسم چ شهری هستی شما؟

ارومیه 

با اینکه شهر‌ ما کلی مراکز بهداشت داره 

بیمارستان و...

ولی واقعا شرایط این رشته خوب نیس،حتی با کسایی که بهداشت میخوندن من رفتم صحبت کردم یکیش منو منصرف کرد گفت من کلی منتظر طرح بودم و...،برو بخون دوباره واسه کنکور 

بعدش من کلا منصرف شدم رفتم خوندم پرستاری قبول شدم

واسه کسایی که روزانه خوندن کار نیست،بعدش شما میخوای کلی هزینه واسه آزاد و پردیس بکنی برای این رشته؟

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍