2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم میگیرم😎

میشه واسه بگیری 🙂

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
خودم میگیرم😎

بگیر ببینم استارتر راست میگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره من یمدت خودم ف.ل میگرفتم همش درست در میومد    ولی ما میتونیم با دعا سرنوشت خودمونو تغییر بدیم  

مثلا چیزی رو میفهمیمم باب میلمون نیس   فقط با دعا خدا تغییر میده

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

بشخصه تجربه خیلی نزدیک به واقعیت داشتم در این زمینه 

یه حرفایی رو بهم گفت تو ۱۵سالگیم که خندیدم به حرفاش ولی همچنان یه سری اتفاقات داره میفته واسم وهی یاد حرفای اون خانمه میفتم 

دونه به دونه حرفاش برام اتفاق افتاد

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
من با پاسور یه فا‌ل میشه نمیشه میگیرم خودم ، لامصب خیلی درست در میاد 😐

میشه برای من بگیرید

چقدر به خدا گفتیم: خدایا فقط همین یکبار!                              و خدا نه همون بار....     بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت. خدایا دوستت دارم
بلع چرا نشع ولی رایگان نیس

چه فالیع ؟

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین