2777
2789
عنوان

فشار خون

2134 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها کسی میدونه درطول روز چند بار باید فشارمو بگیرم ک بنویسم ب دکتر نشون بدم؟ هرکی هر اطلاعاتی داره بهم بگه

مثلا چ ساعت‌هایی باید گرفت و باید نشسته گرفت یا دراز کشیده

قبل از صبحانه قبل از شام برا بابامو اینطوری گفتن حالتش فرق نداش نگفتن 

تا دوهفته باید هرروز دوبار میگرفتم و مینوشتم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
قبل از صبحانه قبل از شام برا بابامو اینطوری گفتن حالتش فرق نداش نگفتن  تا دوهفته باید هرروز دو ...

جدی من هر نیم ساعت یبار میگیرم تو کل روز دیگ واقعا عصبی شدم چون هر دیقه ی چیزی میزنه یبار میره بالا یبار نرمال یبار متوسط پس نباید انقدم تند تند بگیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چنده فشارت دکتر قلب رفتی

اره قبلا اکو قلب دادم پیش متخصص قلبم رفتم گفت هیچ مشکل قلبی ندارم میگف استرسی عصبیه

بعد الان چند روزه دستگاه بازویی دیجیتالی خریدم هی میگیرم معمولا 14 رو9

یا13رو8 یا9 

یکی دوبار هم 17 یا16 بوده ک زیرزبونی گذاشتم

بعد چند بارم 12 رو8 بوده

هیچ دکتری هم قرص نمیده میگ استرسیه

حالا هجدهم باز وقت دکتر دارم پیش همین دکتری ک اکو دادم

گفتم ببرم ببینه چرا انقد نوسان داره ی فکری کنه برام حدااقل قرصی چیزی بخدا دیگ کلافه شدم

اره قبلا اکو قلب دادم پیش متخصص قلبم رفتم گفت هیچ مشکل قلبی ندارم میگف استرسی عصبیه بعد الان چند رو ...

شلی دریچه یا افتادگی دریچه نداشتی ؟ من خودم فشارم پیش دکتر میشد ۱۴ اومدم دستگاه گرفتم الان نرماله همش استرسی بود 

شلی دریچه یا افتادگی دریچه نداشتی ؟ من خودم فشارم پیش دکتر میشد ۱۴ اومدم دستگاه گرفتم الان نرماله هم ...

چرا فقط گفت اونم خیلی خفیف افتادگی داره ک گفت بین خانما طبیعیه مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی از اونه فشارم؟ 

چرا فقط گفت اونم خیلی خفیف افتادگی داره ک گفت بین خانما طبیعیه مشکلی ایجاد نمیکنه یعنی از اونه فشارم ...

اگه عکس اکو داری بفرست ببینم نه از اون نیست خودمم دارمش در حد خفیف خیلی ها دارن شاید استرسی هستی چون من خودم با استرس بالا میره

اگه عکس اکو داری بفرست ببینم نه از اون نیست خودمم دارمش در حد خفیف خیلی ها دارن شاید استرسی هستی چون ...

اره دارم عکسشو وای بخدا اینجا اصن وارد نیستم بفرستم عکس اما فردا واست میفرستم خیر ببینی مگ سر درمیاری؟ 

اگه عکس اکو داری بفرست ببینم نه از اون نیست خودمم دارمش در حد خفیف خیلی ها دارن شاید استرسی هستی چون ...

ولی اره 5تا دکتر هی عوص کردم میگن استرسی عصبی هستی اخه من شهریور ی شوک خیلی خیلی بدی رو تجربه کردم ک بعد ازاون اتفاق من این مدلی شدم وگرنه اصلا نمیدونستم فشار خون چیه😔😭باورت نمیشه انقد حرص میخورم ک بجز ام اس و دیابت این مشکلم برام پیش اومده ک نگو

فقط دکتر ی آرامبخش دوز 10بهم داده ک صبح ها میخورم عین آب رو اتیشه

ولی تاثیرش ک میره باز اون حالتا میاد سراغم