2777
2789
عنوان

عمل بینی

78 بازدید | 11 پست

بچه ها من با یه پسری مدتیه در ارتباطم که قصدمون ازدواجه. انصافا پسر خوبیه خانواده خوبی هم داره. اما یکی از شروط این اقا اینه که من بینیم رو عمل‌ کنم. اما من عمل بینی رو دوست ندارم و میترسم و کلا حوصله‌ی مراقب‌های بعدش رو هم ندارم. اما ایشون معتقده من خوشگلم و با عمل بینی خوشگلتر میشم. بارها باهم سر این ماجرا بحث کردیم ولی نتیجه‌ای نداشته و از خواسته‌شون پایین نمیاد. حتی ازش خواستم بریم مشاور ولی قبول نمیکنه.

شما جای من باشید چیکار میکنید؟ تن به عمل بینی بدون اینکه خودتون دوست داشته باشید میدید یا بیخیال رابطه‌تون و ازدواج با کسی که خودتونم دوسش دارید میشید؟

برای بدترین ها خودت را آماده کن اما به رخ دادن بهترین چیزها امید داشته باش  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل راحتیه اگه خودت دوس داری انجام بده

مشکل اینه خودم دوسش ندارم و علاقه‌ای به عمل زیبایی ندارم

بیخیال اون رابطه میشم، وقتی قرارع ازدواج کنیم یعنی باید همون‌جوری که خودم هستم منو قبول داشته باشه ن ...

اخه منم یکی از شرط هام‌ اینه که سیگارش رو ترک کنه

میگه تو عمل کنی منم ترک میکنم

اخه منم یکی از شرط هام‌ اینه که سیگارش رو ترک کنه میگه تو عمل کنی منم ترک میکنم

خب ببین شرط شما به نظر من شرط درستیه و برای سلامتی خودشم خوبه چون منم واقعا از آدمای سیگاری خوشم نمیاد ولی شرط اون خیلی چرت و بچه گانس، تازه اگه دماغ شما خوب باشه عمل کنید ممکنه بد شه یا مثلا ممکنه بعده عمل به صورتتون نیاد، یا شاید دو روز دیگه بعده ازدواج یه چیز دیگه بخواد ازتون