2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کمی ام شده قدر زندگیتون بدون  من نابود شدم❤️‍🩹

منم نابودم 

دارم میمیرم 

یکی نیست بگه ستاره تنها نیستی ☹️☹️ رفتم به یکی پیام بدم بگم حالم بده کسی ندارم 

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

من درک میکنم شما رو روزگاری این سطح و حجم از نا امیدی در من هم بوده با توکل به خدا و امتحان مسیر های ...

اجل تعیین شده منم این بود ک همسری داشته باشم ک مشکلات اعصاب و جسمی واسم ایجاد کنه؟

میدونی ده بار خواستم جدا شم از دست کاراش 

اومد گفت تو عمل کنی طلاق میگیری منم گفتم گناه داره عمل نمیکنم ولی تو دلم مونده بود

رفتم پیش دکتری ک ادعاش میشد و نتیجه ام چیزی جز عذاب و درد کشیدن نموند واسم اونم کلا نا پدید شد

از این سمت همسرم طلاهامو برد منم مجبورن باهاش موندم❤️‍🩹

اگه این تقدیر منه خصومت شخصی داشته باهام؟

اجل تعیین شده منم این بود ک همسری داشته باشم ک مشکلات اعصاب و جسمی واسم ایجاد کنه؟ میدونی ده بار خو ...

عزیزم اجل نه به معنای تقدیر و مسیر زندگی به معنای مشخص بودن لحظه مرگ هست منظورم این بود که بلاخره یک زمانی همه میمیرن ( در نفی خودکشی برای کسی که صبرش از مشکلات لبریز شده و مرگ رو  به اشتباه راه خلاصی از مشکلات میدونه این رو گفتم )

من دقیقا راجع به زندگی و مشکلات شما چیزی نمیدونم اما بیایین  همین چنتا داده ای که شما تو کامنتتون گفتید تحلیل کنیم 

۱_ایا حق من این بود که همسری داشته باشم که برام مشکلات ایجاد کنه ؟

آیا شما به زور همسر این مرد شدید ؟ ایا در زمان انتخاب دقت کافی کردید ؟آیا شما تنها زنی هستید که در زندگی زناشویی مشکل داره ؟ تمامی زنها همسر های خوب و بدون مشکل دارند ؟

۲_ده بار خواستم جدا بشم از دست کاراش

پس چرا جدا نشدید ؟چه چیزی مانع شد ؟ آیا دلسوز مردی بودید که براتون مشکل درست میکرد؟(اگر این آخری هست که یقینا عملکرد خودتون غیر منطقی بوده) 

۳_گفت اگه عمل کنی جدا میشی و منم گفتم گناه داره عمل نمی‌کنم اما تو دلم مونده بود 

(دو راهی بین دلسوزی و دلخواهی )

فکر میکنم این عمل زیبایی بوده،درسته ؟اگر این طور بوده چرا در نهایت عمل کردید؟ آیا مجبور به عمل جراحی بودید ؟آیا این عمل انتخاب خودتون نبوده ؟ ما نباید مسئولیت انتخاب های خودمون باشیم؟ ایا همه مردم مجبور به انجام چنین جراحی هایی هستن ؟ آیا اینطور نیست که رسانه و شاید افراد دلسوز مدام سایرین رو از انجام چنین عمل های غیر ضروری نهی میکنین؟( بر خلاف برخی پزشکان سود جو و افراد ذینفع که تبلیغ میکنن )

با وجود این آگاهی هاچرا انتخاب کردید عمل کنید ؟

۴_رفتم پیش دکتری که ادعاش میشد و نتیجه بدی گرفتم و اون دکتر هم ناپدید شد 

در صورتی که حالا به هر دلیلی انتخاب به عمل گرفتید ،چطور این دکتر رو پیدا کردید ؟ آیا کسی این دکتر به شما تحمیل کرد ؟آیا نباید به یک پزشک حاذق مراجعه می‌کردید نه کسی که صرفا ادعاش میشد و برای چنین عملی حتما زیاد زیاد دقت و تحقیق میکردید ؟ آیا می‌پذیرید که دکتر اشتباهی رو انتخاب کردید ؟(خود شما انتخاب کردید)

۵_همسرم طلاهامو برد و من مجبورا باهاش موندم 

راجع به این گزاره آخری نمیتونم نظری بدم چون بعد همه این مراحل رخ داده و احتمالا شما رو ضعیف پیدا کرده وانگار ماحصل همه اون اتفاقات قبلی هست و اینجا همسرتون مشخصا مقصره وگرنه که قطعا باید جلوش می ایستادید اگر به ناحق و بدون رضایت خودتون طلاهاتون رو برداشته

عزیزم اجل نه به معنای تقدیر و مسیر زندگی به معنای مشخص بودن لحظه مرگ هست منظورم این بود که بلاخره یک ...

خب سوالاتی پرسیدم که شاید جواب دادن به اون ها دوباره تلخی هایی رو براتون مرور کنه و از این بابت از شما عذرخواهم اما خب حقیقته(و حقیقت همیشه تلخه) و قبل از کلام آخرم میخوام بگم شرایط روحی الان شما رو درک میکنم و میدونم صبر که لبریز میشه آدم ممکنه ناخودآگاه شاید چیزهای غیر منطقی هم بگه 

اما بیایید با من نه با خودتون صادق باشید مسئول اشتباهاتی که رخ داده کی بوده شما یا خدا ؟چن درصد از کارهایی که بالا گفتم رو شما انجام دادید؟ در مسیر زندگی یا به قول خودتون تقدیرتون تا به اینجا کی همه این کارها رو کرده ؟ 

درستش اینه تقدیرمون رو خودمون با کارهامون می‌سازیم عزیزم و خدا از همه کارهایی میکنیم مطلعه 

خداوند ما مجبور به تقدیر خاصی نمیکنه اگر خوب دقت کنیم ما خودمون انتخاب و عمل می‌کنیم 

شما (نوعی)یا من(نوعی) انتخاب های اشتباه تو زندگی مون داشتیم بهتره از اینجا به بعد زندگی مون با انتخاب های بهتر جبران کنیم نه اینکه با یک انتخاب اشتباه دیگه (خودکشی )راه جبران همه اشتباهات رو به خودمون ببندیم و خودمون رو دچار حسرت همیشگی کنیم تا زمانی که زنده هستیم فرصت جبران و بهتر شدن اوضاع هست حتی زمانی که واقعا اوضاع خارج از کنترل به نظر برسه

مشکلات و اشتباهات مرحله به مرحله رخ داده و زمان برده  تغییر و جبران هم مرحله به مرحله رخ میده و زمان میبره برای همین باید صبور بود و توکل کرد در نهایت گشایش رو احساس خواهی کرد انشالله

بابت زیادی مطالب جدا عذر خواهم خواستم از تمام زوایا به قضیه نگاه کنید عزیزم و برای پیدا کردن راه حل موثر و گشایش براتون دعا میکنم  

خب سوالاتی پرسیدم که شاید جواب دادن به اون ها دوباره تلخی هایی رو براتون مرور کنه و از این بابت از ش ...

امروز متوجه شدم بینیم نکروز شده و هزینه درمانشم حتی اگه یک درصد احتمال درمان داشته باشه ندارم🥀

منم نابودم  دارم میمیرم  یکی نیست بگه ستاره تنها نیستی ☹️☹️ رفتم به یکی پیام بدم بگم حال ...

سلام امروز حالت چجوره؟

من ک از همه خودمو قایم کردم 

قصدمم جدی تر شده واسه خلاص کردن خودم