2777
2789
عنوان

بچه ها يه لحظه ميايد خيلي ناراحتم

509 بازدید | 25 پست

سلام خانما خيلي اعصابم بهم ريخته

من هميشه پريودام منظم بود نهاي يه روز دو روز تاخير داشت ي دخترم دارم

فروردين با ي هفته تاخير پريود شدم اين ماه پريود نشدم يني بايد ١٢ پري ميشدم نشدم دوهفته ميگذره رفتم سونولگن

گفت ديواره رحمت ضخيم شده ي كيست كوچيكم سمت تخم دان راستم بود

گفتم چيكار كنم با قرص خوب ميشه گفت بايد بري دكتر نشد كورتاژ كني

خدا جونم شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی نیس انقدر خودتو اذیت نکن استرس نداشته باش انقدر 

اتشالله که چیزی نیس

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده

نه عزیزم اصلا نگران نباش سه ماه مدروکسی پروژسترون و ویتامین ای مصرف کن منظم میشه  بعد دوباره سونو بده ولی سونو داخلی انجام بده که مطمئن تره

منم همین مشکلو داشتم خداروشکر با این داروها برطرف شد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من نفهمیدم یعنی بارداری؟

منم یه پسر دارم دوماهه پریودام عقب میوفته منم نگرانم

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن

برای چی کورتاژ کنی ببخشید من متوجه نشدم یعنی بارداریتون پوچه

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

منم پسرم ۴سالشه دو ماهه تا پریود بشم هزاربار میمیرم و زنده میشم قبلا همش جلو میوفتاد ولی الان عقب میوفته

منم خیلی نگرانم

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن
مامان امير علي جون ايشالا چيزي نباشه خيلي استرس گرفتم ممنونم عزيزم

نه عزیزم خیالت راحت منم دقیقا همین شرایط شما داشتم کلی هم حرص خوردم ولی برطرف شد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....