2777
2789
عنوان

خانومایی ک وزن کم کردن بیاین لطفا

73 بازدید | 15 پست

من بعد ماه رمضان میخام ی رژیم خیلی آسون بگیرم و ورزش کنم

کسانی که وزن کم کردن برنامه غذایی داشت ک واقعا بهشون کمک کنه؟؟ لطفا اینجا بزاریدبه هم دیگ کمک کنیم 

مرسی😇

من میرم پیاده روی برنجو ماکارانی خیلی کم میخورم باشگاه رفتم ولش کردم دو برابره وزنم برگشت باشگاه نرو اگه میخوای بری باید مرتب ادامه بدی.

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میرم پیاده روی برنجو ماکارانی خیلی کم میخورم باشگاه رفتم ولش کردم دو برابره وزنم برگشت باشگاه نرو ...

الان برنج و ماکارانی چقد میخورین مثلا؟

ن نمیخام باشگاه برم توی خونه میخام ورزش کنم

ببین برنج نه که حذف کنی بخاطر اینکه سخته مثلا سه بار در هفته به طور متوالی هم نباید خورد مثلا روزهای فرو یا زوج 

نان سبوس دار هم زود آدمو سیر میکنه هم دیگه ادم عذاب وجدان نمیگیره که زیاد خورده و اینکه به مقداری که خودت میدونی نونو بخور توجه نکن که میگن کف دست و اینا ولی به مقدار کم . سعی کن ناهار ها رو سبک بخوری یا اگه میتونی نخوری به نظز من ناهار آدمو چاق میکنه و شامم همینطور 

ورزش هم از نظر من ایروبیک برا چربی سوزی و عرق کردن عالی بعد از رژیم اگه نتیجه دیدی میتونی بری بدن سازی که دیگه چاق نشی دویدن هم خیلی خوبه .

ببین برنج نه که حذف کنی بخاطر اینکه سخته مثلا سه بار در هفته به طور متوالی هم نباید خورد مثلا روزهای ...

مرسی گلم،برای شما نتیجه داد؟

با این ویدئو های ورزشی ک طولانیه هم میشه ورزش کرد؟

مرسی گلم،برای شما نتیجه داد؟ با این ویدئو های ورزشی ک طولانیه هم میشه ورزش کرد؟

من رژیم نگرفتم مامان بابام تقریبا اینطوری بود رژیمشون البته وعده های اونا بیشتر و غذاشون کمتر بود 

من با ویدئو ورزش میکنم تو مدرسه ها زیاد نمیشه جایی رفت