2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیز عجیب راجب خواستگارا😔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 38 پست

چرا فامیل مطلع میشن؟

اگه خواستگارا از فامیل هستن و شما میدونین تحفه‌ای نیستن راهشون ندین، اگرم از فامیل نیستن که لزومی نداره تا قضیه جدی نشده به کسی چیزی بگین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لابد چون پایین تر از شما بودن اونطور که میگی ، پشیمون شدن پیش خودشون گفتن نمیتونیم تو سطح اینا باشیم ...

نه بابا یه اعتماد به نفسی دارن 

بعد اصلا یه جور میان خونمون انگار مجبورشون کردیم

خب گلم ببین تحفه ای اگه نبود و از نظر سطح از شما پایین تر بود و خانواده اینجوری هستید که تا آخر عمر ...

عزیزم خوب بودن یا نبودنشون رو قبلاً از اینکه بیایم متوجه نشدیم وگرنه راه نمیدادیم

بعد اینکه من از این می‌سوزم که میخوان برم بگن ما دخترشون پسند نکردیم خوب وقتی یه همچین آدمایی اینو بگن ما میریم زیر سوال 

عزیزم خوب بودن یا نبودنشون رو قبلاً از اینکه بیایم متوجه نشدیم وگرنه راه نمیدادیم بعد اینکه من از ا ...

نه نمیرید زیر سوال

ولی واقع بین باش گلم

امکان داره همون خانواده سطح پایین واقعا از خواهر شما خوشش نیومده باشه این یه سلیقه است و یه عمر زندگیه

ولی اگه واقعا اینجوری که میگی باشه

خودتون دست پیش بگیرید

بگید ما خوشمون نیومده در حدی که همون جا بهشون گفتیم و نیاز به زنگ مجدد اونا برای جواب نبوده ☺️

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

خواستگار سطح پایین همون بهتر که خودشون برن سمج بشن بیشتر روی اعصابه من یه خواستگار سمج دارم از چند ...

آره عزیزم اینم هست

ولی ما پیش خودمون میگیم خوب مشکل چی بوده که اینا گذاشتن رفتن چون یکی دوتا ام نبوده 

و اینکه شما خودت اگر خواستگار برات بیاد همه چی خوب باشه یه هو بزاره بره ناراحت نمیشی ؟

چرا فامیل مطلع میشن؟ اگه خواستگارا از فامیل هستن و شما میدونین تحفه‌ای نیستن راهشون ندین، اگرم از ف ...

در ظاهر غریبه ان ولی وقتی میان صحبت میکنیم میفهمیم که از فامیلای دور مونن