2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونو نمیدونم ول خالم این روزا جنسیتش معلوم میشههههههه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه نرو زود بزار هشت هفته ات بشه بعد برو  البته من خودم می خورد به عید زود رفتم

من تعطیلات و میرم مسافرت واسه همین میخوام برم خیالم راحت شه

شما چند هفته بودین؟

واسه سونوی قلب اصلا عجله نکن چون برای بعضی جنین ها دیر تشکیل می‌شه، ولی وقتی میری دکتر الکی استرس میگیری اگه بهت بگن تشکیل نشده. خیلیا الکی سقط می‌کنن بچه بیچاره رو.. میگن هشت هفته اوکیه، ولی اگه رفتی گفتن تشکیل نشده تا دو سه هفته بعدش هم ممکنه تشکیل شه اتفاقا بچه هایی که دیر قلبشون تشکیل می‌شه به نسبت هوش بهتری دارن. خلاصه می‌خواستم بگم استرس الکی نگیری سر هیچی.

من خودم هشت هفته رفتم. زودتر هم برای بعضیا نشون میده.. میدونم آدم صبر نداره ولی نری بهتره. 

واسه سونوی قلب اصلا عجله نکن چون برای بعضی جنین ها دیر تشکیل می‌شه، ولی وقتی میری دکتر الکی استرس می ...

وای نه چرا سقط

دخترم ۶ هفته و ۵ روز رفتم قلبش تشکیل نشده بود هفته ۹ رفتم ضربان قلبشو شنیدم دقیقا همینطوره از بچه های همسنش خیلی باهوش تره

الان چون تعطیلات میرم مسافرت میخوام سونو بدم که خیالم راحت باشه ولی خودمو آماده این کردم که قلبش دیده نشه