gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان عادیه؟؟ 230 بازدید | 33 پست امروزاصلا نخوابیدم دیروزظهرساعت۱۲وربع پاشدم نخوابیدم تااااشب ساعت ۱۰ونیم یازده یکم خوابم برده بودصدای تلویزیونودادن بالا ۱۱ونیم شب بیدارم کردن کلا نیم ساعت خوابم بردالان بدخواب شدم هنوزم بیدارم😂😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/01/13 | 06:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نونوشیان عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 7144 بعید میدونم دیگه بخوابی بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 بعید میدونم دیگه بخوابی 😂😂ببین خوابم میاد ولی خوابم نمیاد هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
broman_ww عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2239 نخاب تا شب تا خوابت تنظیم شه اونطور که مغزش داغون میشه پرفسور به نام خدایی کہ قیمت دیدارش مرگ است-
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 نخاب تا شب تا خوابت تنظیم شه مرسی نمیدونم چطوری بعدتعطیلات زودبلندشم😅 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
sara7395 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2015 اونطور که مغزش داغون میشه پرفسور با ی روز هیچی نمیشه عزیزم الان بخاب باز شب خوابش نمیاد چرخه خواب بهم میخوره
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 اونطور که مغزش داغون میشه پرفسور چیکارکنم؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
نونوشیان عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 7144 😂😂ببین خوابم میاد ولی خوابم نمیاد یه سوال چیکار میکنی همش بیداری بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
sara7395 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2015 اونطور که مغزش داغون میشه پرفسور کدوم احمقی بهت گفته با نخابیدن یا کم خوابیدن مغز داغون میشه؟؟؟؟ خیلی از نابغه ها و بزرگان دنیا در ۲۴ ساعت زیر ۵ ساعت میخوابیدن
جوجوممد81 عضویت: 1402/04/17 تعداد پست: 7861 وایییی حوصلم انقد سر رفتع خونه مادرشوهرمیم همه خوابن حتی شوهرممم ولی من خوابم نمیبره
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 یه سوال چیکار میکنی همش بیداری فیلم نگاه میکنم دست خودم نیست میخوام کلموبکوبم دیوار😂😂😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 وایییی حوصلم انقد سر رفتع خونه مادرشوهرمیم همه خوابن حتی شوهرممم ولی من خوابم نمیبره سخته درکت میکنم احتمالاهنوزعادت نداری به خونه مادرشوهرت هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
amirrezaisksjwj عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 1098 من خیلی وقتها اینطوری میشم تقریبا . ولی خوب نیس باید خوابید تا به بدن انرژی برسه و اصلا کم کم عادت کنی ، آسیب میبینی و خوب نیس بخندی میگذره نخندی هم میگذره پس بخند تا خوش بگذره✌🏻️
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 مردای نی نی سایت چه پرروشدن دوتاپشت سرهم دارن درخواست میدن😡 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎