2777
2789
عنوان

عادیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 33 پست
یه سوال تاپیکاتوچجوری قفل میکنی ممنون میشم بگی

رو پروفایل کلیک کن ، برو تو قسمت تبادل نظر های من ، شکل قفل رو تایپکت هست اونو کلیک کن 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-
رو پروفایل کلیک کن ، برو تو قسمت تبادل نظر های من ، شکل قفل رو تایپکت هست اونو کلیک کن 

مرسی🌹

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان گوگل‌شده منبع علمی؟ 🤣🤣🤣 بیا منم ی سایت می‌زنم هزار تا خز عبلات مینویسم میشه منبع و رفرنس علم ...

نه پس ننه تو منبع علمی ، تو همون دو خط نوشته های گوگل رو هم نمیتونی بخونی چون اصولا مغز اَمسال تو داغ میکنه

ولی بیشرفی مثل تو ک به مامانش رحم نداره مامانشو کتک می زنه انتظار ندارم با بقیه خوش رفتاری کنه دکمت ...

خوشحالم اینقدر برات مهمم که تایپکامو میخونی بازم ادامه بده 

خیلی روت فشار گذاشتم نه ؟ پماد نمیخوای