gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7080 عنوان عادیه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست امروزاصلا نخوابیدم دیروزظهرساعت۱۲وربع پاشدم نخوابیدم تااااشب ساعت ۱۰ونیم یازده یکم خوابم برده بودصدای تلویزیونودادن بالا ۱۱ونیم شب بیدارم کردن کلا نیم ساعت خوابم بردالان بدخواب شدم هنوزم بیدارم😂😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/01/13 | 06:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
broman_ww عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2239 یه سوال تاپیکاتوچجوری قفل میکنی ممنون میشم بگی رو پروفایل کلیک کن ، برو تو قسمت تبادل نظر های من ، شکل قفل رو تایپکت هست اونو کلیک کن به نام خدایی کہ قیمت دیدارش مرگ است-
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7080 رو پروفایل کلیک کن ، برو تو قسمت تبادل نظر های من ، شکل قفل رو تایپکت هست اونو کلیک کن مرسی🌹 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
broman_ww عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2239 الان گوگلشده منبع علمی؟ 🤣🤣🤣 بیا منم ی سایت میزنم هزار تا خز عبلات مینویسم میشه منبع و رفرنس علم ... نه پس ننه تو منبع علمی ، تو همون دو خط نوشته های گوگل رو هم نمیتونی بخونی چون اصولا مغز اَمسال تو داغ میکنه به نام خدایی کہ قیمت دیدارش مرگ است-
broman_ww عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2239 ولی بیشرفی مثل تو ک به مامانش رحم نداره مامانشو کتک می زنه انتظار ندارم با بقیه خوش رفتاری کنه دکمت ... خوشحالم اینقدر برات مهمم که تایپکامو میخونی بازم ادامه بده خیلی روت فشار گذاشتم نه ؟ پماد نمیخوای به نام خدایی کہ قیمت دیدارش مرگ است-