2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی شده عزیزم؟

سلام خوبی من یمدته درگیر فشار خون شدم هر دکتری میرم میگن استرسی و عصبیه الان دو سه روزه دستگاه دیجیتال بازویی خریدم هی چک میکنم بیشتر وقتا خوبه اما نمیدونم چرا آخر شبا میره بالا معمولا این ساعتا الان گرفتم اول17رو10

بود از ترس مردم بعد دوباره گرفتم شد16رو10

ی زیرزبونی انداختم فعلا ببینم چطو میشم البته الان بهترم هنو فعلا چک نکردم

الان مشکلم اینه بدن من چشه یبار خوبه یبار بده 

مثلا ظهر ها 12رو8 هستش یابیشتر وقتا13 رو8 هستش

اینم بگم من هیچ قرصی دکتر بهم نداده 

خیلی ترسیدم خیلی 😭

عزیزم دقیقا همین استرس باعث بالا رفتنشه

باید سعی کنی غذاهات کم چرب و کم نمک باشه

و اینکه یه دوره حداقل قرص مصرف کنی که کنترل بشه

بعدش باز بری دکتر و ممکنه قطع کنه قرص رو اگه ببینه نرمالی

ورزش کن،دود  و الکل هم استفاده نکن

عزیزم دقیقا همین استرس باعث بالا رفتنشه باید سعی کنی غذاهات کم چرب و کم نمک باشه و اینکه یه دوره ح ...

یعنی ممکنه یمدت باقرص نرمال بشه بعد واس همیشه قط بشه؟؟ آخه من ام اس دارم ورزش و تحرک سخته برام اما باز کششی کار میکنم اما خب از سکته و این چیزا میترسم میگم خدایا بدتر نشم یوقت 😔😔

یعنی ممکنه یمدت باقرص نرمال بشه بعد واس همیشه قط بشه؟؟ آخه من ام اس دارم ورزش و تحرک سخته برام اما ب ...

اره عزیزدلم ممکنه قطع کنه،فقط تو سعی کن ارامشتو حفظ کنی که الکی فشارت نره بالا

الان یعدزیر زبونی گرفتم 14 رو9 بود بعد دوباره مسلط تر شدم گرفتم شد13 رو8

تو سعی کن استرس نداشته باشی ،قول میدم کلی میاد پایین فشارت

ولی بعد از ۱۳ حتما برو یه دکتر خوب که اگه لازمه یه قرص ساده بنویسه تا کامل تنظیم و کنترل بشه

تو سعی کن استرس نداشته باشی ،قول میدم کلی میاد پایین فشارت ولی بعد از ۱۳ حتما برو یه دکتر خوب که اگ ...

وقت دکتر گرفتم متخصص قلب هجدهم نوبت دارم البته یبارم قبلا پیش همین متخصص رفتم اکو دادم گفت هیچ مشکلی نداری خب همین دکتر بهم گفت قرص نمیدم چون قلبت سالمه حالا دوباره هجدهم میرم پیشش اینایی ک نوشتم بهش نشون میدم دعا کنین برام حدااقل بقول شما ی قرصی چیزی بهم بده 

وقت دکتر گرفتم متخصص قلب هجدهم نوبت دارم البته یبارم قبلا پیش همین متخصص رفتم اکو دادم گفت هیچ مشکلی ...

خدا رو شکر که قلبت سالمه

ولی عزیزم یه وقتا واسه تنظیم بودن فشار خون و اینکه اسیب به قلب نزنه لازمه یه مدت قرص مصرف بشه که کنترل و توی رنج نرمال باشه

خدا رو شکر که قلبت سالمه ولی عزیزم یه وقتا واسه تنظیم بودن فشار خون و اینکه اسیب به قلب نزنه لازمه ...

چشم حتما میرم هجدهم حتی شده خودم بهش میگم بهم قرص بده ممنون ک برام وقت گذاشتی دورت بگردم هیچکسو نداشتم ک بتونم راحت حرف بزنم همه بهم می‌خندن میگن بسه دیگ همش میگی مریضی اخه من بجز ام اس دیابتم دوساله ک دارم این فشارم ک کلا زندگیمو مختل کرده البته ناگفته نمونه من شهریور ی شوک بزرگ بهم وارد شد از اونوقته من این جوری شدم انگاری ترسیدم ترس رفته تو جونم از بعد اون اتفاق

چشم حتما میرم هجدهم حتی شده خودم بهش میگم بهم قرص بده ممنون ک برام وقت گذاشتی دورت بگردم هیچکسو نداش ...

کاری نکردم عشقم

انشاالله که سلامتیت رو کامل به دست بیاری و سال جدید پراز دلخوشی و اتفاقات خوب باشه واست

خیلی مراقب خودت باش

هروقت خواستی من در خدمتتم،سراپا گوشم❤️❤️❤️❤️