2777
2789
عنوان

عممو دیدم از ازدواج ناامید شدم

1641 بازدید | 46 پست

یه سوال دارم،شما تاحالا کسی رو دیدید که شوهرش رو بیشتر از بچش دوست داشته باشه ؟ خیلی عجیبه عمم اصن به بچش نمی رسه پنج سالشه ولی نه دستشویی می برش ،اگرم ببرع هفته ای یه بار می ره یا غذا بهش نمی ده ،انقد غذا نداده که دیگه هیچی نمی خوره و بدغذا شده خیلی لاغر شده،خیلییییی بد کتکش میزنه بعد تحقیرش می کنه بهش می گه زشت یا یه حرفایی میزنه که سنگم که باشه ادم گریش می گره همش به فکر شوهرش و دور و بر اونو می گیره ،شوهر مزخرفیم داره بداخلاق معتاد فقط چهره خوبی داره ......دعا کنید براش دلم برای دختر عمم می سوزه 🥲

امروز اومده بود پیشم همش می گفت بوسم کن یا تروخدا باهام مهربونم باش خیلی تشنه محبت شده

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

😭😭

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان