2777
2789
عنوان

عممو دیدم از ازدواج ناامید شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 46 پست

دخترعمه‌ت چقدر شبیه گذشته‌ی منه💔😔

⚡️ دختر هستم ⚡️  عکس پروفایلمم خودم نیستم پژمان جمشیدیه تو سریال زیرخاکی🥲        اصلا حالا که اینجوری شد من و فری خاکی، شما همه😌 و من شر حاسد اذا حسد🤲   والا😂                                              اینجانب یک عدد 🌵کاکتوس🌵 هستم که هیچکس توی تاپیکام نمیاد اتفاقاً مشکلی هم نیست چون یه عقاب همیشه تنهاست حتی توی نی نی سایت😏

منتظر باشه تو نوجوونی این دختر مورد سو استفاده هر کس و ناکسی قرار بگیره

همین این مادر خاک بر سر بعد میشینه به ناله و نفرین که ابرومو بردی و فلان و بهمان

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمه ات شانس آورده اینجا زندگی میکنه چون اگه عمه ات توی خارج همچین کاری میکرد به جرم بچه آزاری چند سا ...

آره امروز به مامانم گفتم ،کاش می شد به کسی می گفتم کاراشو ولی بخدا هیچ کس پیگیری نمی کنه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

صدردصد خودشم معتاده و یا شوهرش مصرف میکنه و دست خودش نیست

کاش بچه رو بیارید پیش شما بمونه

یا مادربزرگاش ببرن پیش خودشون

من بچم همسن دختر عمته

فکرشم نمیتونم بکنم ک غذا یا چیزای دیگه بهش ندم

خیلی ناراحت و عصبی شدم 

منتظر باشه تو نوجوونی این دختر مورد سو استفاده هر کس و ناکسی قرار بگیره همین این مادر خاک بر سر بعد ...

امروز کلی اشک ریختم براش ،دلم کباب شد...هیچ کاری نمی تونم بکنم

صدردصد خودشم معتاده و یا شوهرش مصرف میکنه و دست خودش نیست کاش بچه رو بیارید پیش شما بمونه یا مادرب ...

ببین نمی خواد طلاق بگیره از طلاق می ترسه فک می کنه حرف میاد پشتش از حرف بقیه می ترسه که طلاق بگیره و کم بیاره پیش بقیه،،،،وگرنه پدربزرگم ساپرتش می کنه خدا شاهده خودم یکی حاضرم هرچی داشته باشم بدم این اینجوری نباشه

حالم خیلی خرااااب شد . بحق این شب ها خدا عقلی بده ب عمت ... نمیشه بهش بگین شما یا عمه ای دیگه که دار ...

خودشم بمیره مهم نیس نکبت این بچه س که داره آب میشه خدا شاهد انقد آروم شده حتی نمی اونه از حقش دفاع کنه

ببین نمی خواد طلاق بگیره از طلاق می ترسه فک می کنه حرف میاد پشتش از حرف بقیه می ترسه که طلاق بگیره و ...

خب  بچه چه گناهی کرده

اگه مادر باشه و یکم حس مادری داشته باشه

اسنکارارو نمیکنه

شوهرش اونو ب راه خودش کشیده

مطمئن باش

وگرنه این رفتارو با بچش نمیکرد

یجوری آزمایش ببریدش