2821
2789
عنوان

هدیه ناشناس

213 بازدید | 12 پست

اگه واسه کراشم یه  باکس گل بگیرم و یه متن بنویسم و پایینش ایدیم رو بزارم و اسنپ باکس ببره محل کارش واکنشش چیه؟فقط ادرس اونجارو بلدم اخه کل ارتباطمونم در این حد بوده که من بهش پیشنهاد اشنایی دادم اون رد کرد و دیگه بعدش صحبت نکردیم غیر از یکی دوبار که من پیام دادم ا

نباید اینقدر آویزون باشی اما آره گلو بفرست

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم فراموشش کنم امشب انقدر گریه کردم که چشمام داره میسوزه 

غلط کرده البته ببخشا اون خودش غرورتو خورد می‌کنه بعد میخوای براش هدیه بخری ؟ همون باکس رو بده به مادرت 

فقط یه شاخه گل 

یه شاخه گل بده براش تا ذوق توی چشماش و ببینی نه بدی به پسری که طردت کرد 

اینا لیاقت چرک کف پاتم ندارن 

کجای کاری تو دختر

غلط کرده البته ببخشا اون خودش غرورتو خورد می‌کنه بعد میخوای براش هدیه بخری ؟ همون باکس رو بده به ماد ...

خب اره مامانم با یه قربون صدقه خالیم خوشحال میشه ولی گفتم شاید اینطوری برای تشکر یه ویسی چیزی بده چون خیلی دلم برای صداش تنگ شده نمیدونم واقعا 

خب اره مامانم با یه قربون صدقه خالیم خوشحال میشه ولی گفتم شاید اینطوری برای تشکر یه ویسی چیزی بده چو ...

بی خیال 

همون پولو انرژیو بزار خودت خودتو خوشحال کن برو فک کن با چی خوشحال میشی  ! ؟ برو لوسیون شاین دار بگیر بزن تنت ذوق کن 

والا