2777
2789
عنوان

من با مادرم بد رفتار میکنم 😑😞😓

1255 بازدید | 35 پست

خودم پشیمونم

کم فاصله سنی داریم مثه دو تا خواهر تو سر و کله هم می‌زنیم

من ناراحتش میکنم سر چیزای مختلف بحث میشه و بد حرف میزنم زبونم کلا تنده خیلی تنده فحش نمیدم ولی تیکه بد میندازم 😞😞 

و  عصبی که میشم کلا نمیفهمم البته جدیدا سعی میکنم کنترل میکنم خودمو 

تو جامعه اینجور نیستم خیلی خوبم دعوا نمیکنم ولی تو خونه نه 

از طرفی مادرم زن مظلوم و رنج دیده است خودم هواش رو دارم ولی وقت دعوا نه بد میشم 

بعدش خودم دلم میگیره از حرفام

اون بهم زنگ میزنه بعدش باهام خوبه حرف نمی‌زنه میخنده هیچی نمیگه بهش توهین میکنم 

و من بعدش بلافاصله شرمنده میشم 

نمیدونم چیکار کنم که این رفتار های بدم تکرار نشه 

همیشه میگه از هیچی شانس نیاوردم ... 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همین شب عزیز بابت رفتارات توبه کن   و به خدا قول بده در برابر مادرت صبوری کنی و اذیتش نکنی 

همین الانم برو از دلش دربیار   دستهاشو ببوس و صورتشو ببوس 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
حالا من واسه مامانم جون میدم اما منو نمیخواد

منم مهربونم همش میگم کمکش کنم 

اون یه چیزی بگه دعوا شه من کوتاه نمیام یا بد لحن حرف میزنم 

ناراحتم میگم تو واسه کوچه و خیابون و دعوا جلوی بقیه باید اینجور باشی نه مادرت 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
تو همین شب عزیز بابت رفتارات توبه کن   و به خدا قول بده در برابر مادرت صبوری کنی و اذیتش نکنی&n ...

خیلی مظلومه 

همیشه بهش ظلم شده 

چه پدرم همه این سالها هیچ محبتی ندیده 

حالا هم من دعوا میشه اینجوری میکنم 

این پشیمونی بعد دعواتو بهش نشون بده

برو بگو بهش

خیلی تاثیر داره

حداقل بدونه پشیمونی کمتر حرص بخوره

بگو مامان میدونم حرصت دادم ولی مث خرررررر پشیمون میشم بعدش منو ببخش. با شوخی و خنده هی بهش بگو

منم مهربونم همش میگم کمکش کنم  اون یه چیزی بگه دعوا شه من کوتاه نمیام یا بد لحن حرف میزنم  ...

اگه دوست داره باهات مهربونه چرا پرخاش میکنی؟هر موقع خواستی حرفی بزنی که ناراحتش کنه به عذاب وجدان بعدش فکر کن نمیارزه

گناه داره مادرت

خیلی 

تازه الان بلاک کردم بعد دعوا دیدم چند بار زنگ زده بود 

ناراخت شدم خودم تو عصبانیت اینکار کردم 

دراوردم جواب دادم 

گفت چرا ب من توهین میکنی اونجوری حرف میزنی 

گقتم من با تو حرف ندارم برو بقیه رو دوست داشته باش 

خیلی مظلومه  همیشه بهش ظلم شده  چه پدرم همه این سالها هیچ محبتی ندیده  حالا هم من ...

من مادرم فوت شده و دیگه فرصتی برای جبران گذشته ندارم تو تا مادرت رو داری حواست باشه جبران کن

این پشیمونی بعد دعواتو بهش نشون بده برو بگو بهش خیلی تاثیر داره حداقل بدونه پشیمونی کمتر حرص بخور ...

تازه الان بلاک کردم بعد دعوا دیدم چند بار زنگ زده بود 

ناراخت شدم خودم تو عصبانیت اینکار کردم 

دراوردم جواب دادم 

گفت چرا ب من توهین میکنی اونجوری حرف میزنی 

خیلی بد میگم 

بابام هم همیشه بهش بی محبته همیشه اذیتش کرده 

بخاطر ما مونده پول و موقعیتم داره خیلی دکتره

گقتم من با تو حرف ندارم برو بقیه رو دوست داشته باش 

بعد خودم ناراحت شدم دارم گریه میکنم