2777
2789
عنوان

خواهرم مامانمو احاطه کرده😑

612 بازدید | 40 پست

شوهرش کارش شهر دیگست و در رفت و آمده

وقتاییکه میره سر کارش کلا میاد خونه ی مامانم حتی اگر ۲۰ روزم طول بکشه خونه ی مامانم میمونه 

کل وسایلای بچشم میاره و ما حق نداریم بریم چون بچم دست بزنه به وسایلا دعواشون میفته 

خودمم بخوام تنها برم صبح که تا لنگ ظهر میخوابن 

یا بعد از ظهر 

تلفنم که بخوام بزنم گوشیه مامانمو میده دست بچش یا رد تماس میده یا میگه بچم گریه میکنه چیکارش داری مامانو 

بخدا که متنفرم از آبجیم

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلطط کرده توام بروو اون کیه تعیین تکلیف کنه بری نری

چیزیم گفت بگو خونه مامان منم هست

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

امضات ، تا حالا دقت نکرده بودم که دلم براش میلرزع هر وقت میبینمش ، ضربان قلبم میره بالا و تپش قلب میگیرم ، این یعنی دل لرزیدن :) پشمام من دلم برا اون پدسگ لرزیده ، چه دلم احمقه

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
غلطط کرده توام بروو اون کیه تعیین تکلیف کنه بری نری چیزیم گفت بگو خونه مامان منم هست

یه برخورد زشتی داره که خدا میدونه

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

دو راه داری 

یا مثل خواهرت بزن ب در پرویی و برو بچه تو هم همون قدر تو اون خونه سهم دارع که بچه خواهرت 

یا اگر حوصله جنگ و درگیری بین بچه ها و خودتون رو ندارین کلا بشین خونت بهشون فکر نکن

یه برخورد زشتی داره که خدا میدونه

تو برخوردت زشت تر باشه ، به قول ما دندتو پهن کن ، هرکار کرد تو بدترشو بکن تا بفهمه چقد کاراش بیشعورانس

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین