2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقامت کانادا رو دارم 

امیدوارم راست بشه تا سال دیگه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

شاید دروغام خنده دار نباشن ولی وصف حالمن😔خیلی خوشحالم زندگیم عالیه از ته دل میخندم:) خدا خیلی دوسم داره اخه همه توجهش ب منه اونی هم ک دوسم داشت هنوز دوسم داره و تو زندگیمه خیلی خوشحالیم باهم:)🖤

ایشالا عزیزم

دعا کن 

دیگه نمی‌خوام تو این کشور بمونم همه روح و جون ام شده رفتن از اینجا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

من میخام سر به سر معلم پسرم بزارم

بگم پسرم دیگه مدرسه نمیاد ما در حال جدا شدن از همسرم هستیم  

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم