2777
2789

خونه خاله شوهرم کنار مونه بغد آبگرمکن شون خراب شده تعمیر نکردن این خاله با برادر شوهرم زندگی میکنن یعنی برادر شوهرم کلا پیششه چون خاله اش مجرد و تنهاست بعد چند بهر برادر شوهرم اومده اینجا رفته حموم ‌ امشب میخاستم برم مسجد برا شب احیا این خاله زنک زد ک میثم بیاد حموم منم دندونمم درد میکرد ولی ۷وشم نمیاددوقتی هیچ کس خونه نیست  کسی بیاد خونم خاله  گف وقتی رفتی کلید بیار ک میثم بیاد منم گفتم نمیخام بزم دندونم درد میکنه . آخه مثلا گاهی میان اینجا من نیستم بعد برادر شوهرم لو میده همیشه حتی تا توی فریزر مون رو میچرخن میرن تو اتاق یدفه من  اومدم تو خونه اینا نمیددنستن من قرار بیام دانشگاه بودم دیدم برادر شوهرم رفته تو اتاقمون رو تختمون دراز کشیده تو گوشیه حالا من تو اتاق عکسای عروسیم نصبه 😶😶  بعد الان حس میکنم بهشون برخورد چون نیومد بره دوش بگیره

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خونه هرکس حرمت داره

بدشون بیاد 

چقدر مردم پرو شدن

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت چی میگه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

من دوست ندارم خونه نباشیم کسی بیاد خونمون

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
رک بگو دوست ندارم نیستم کسی بیاد خونه ام

رک بگم بد میشه بهونه آوردم ک نرم آخه اینکه بیاد دوش بگیره اکیه ولی یدفه من دو کیلو پنیر پیتزا گرفته بودم تو فریزر بود روز بعدش  خالهه اومد ک پنیر بده گف میثم گفته تو فریزر زن داداش پنیر۶ برو بگیر 🤐🤐

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

2790
2778
2791
2779
2792