aramshamtooee مدیر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 عنوان بی بی چک مثبت +عکس ولی آز منفی😭 | مشاهده متن کامل بحث + 3963 بازدید | 108 پست بچه ها من حدود ۱۵ روز عقب زدم بی بی چک مارک های مختلف زدم مثبت ولی آز منفی چجوری امکان داره؟ عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU 1403/01/12 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahboubeh71 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 4708 و من موندم چجوری صفر زده آزمایشگاه بعد روز بعد با یه مارک بی بی دیگه امتحان کردم بازم مثبت شد مگه می ... بنظرم یه جا دیگه ازمایش تکرار کن...من بتا ۴ بود اما بی بی ها مثبت اما باردار بودم گاهی دیر نشون میده
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 بنظرم یه جا دیگه ازمایش تکرار کن...من بتا ۴ بود اما بی بی ها مثبت اما باردار بودم گاهی دیر نشون میده جدی میگی آخه چرا اینجور میشهباش عزیزم وایستادم یه هفته بگذره بعد برم عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
_zan_shisheii_ عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 797 یه آزمایشگاه دیگ از بده فقط 6 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 یه آزمایشگاه دیگ از بده باشه عزیز گذاشتم یه هفته بگذره بعد میرم عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
mahboubeh71 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 4708 جدی میگی آخه چرا اینجور میشه باش عزیزم وایستادم یه هفته بگذره بعد برم نمیدونم والا...بارداری قبلی ام هم تا هفت روز تاخیر هم بی بی منفی هم آز...بیشتر بخاطر اینه که تخمک گذاری خیلی دیر انجام میشه
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 نمیدونم والا...بارداری قبلی ام هم تا هفت روز تاخیر هم بی بی منفی هم آز... بیشتر بخاطر اینه که تخمک ... پس عزیز بعد از چند وقت که عقب مینداختی متوجه میشدی بارداری منم حس میکنم دیر تخمک گذاری کردم انشاالله مثبت باشه برام دعا کنین😢🤲 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
پوری_مامان_امیررضا عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 371 بی بی چک باید همون لحظه تا ۳ دقیقه حاله رو نشون بده اگه بعد خشک شدن یه حاله ایی میبینی اون نشانه بارداری نیست دوباره بزن اگه همون لحظه نشون داد تا ۳ دقیقه بارداری. ۱۰ دقیقه اصلا نیست
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 بی بی چک باید همون لحظه تا ۳ دقیقه حاله رو نشون بده اگه بعد خشک شدن یه حاله ایی میبینی اون نشانه بار ... همینجور داشت میرفت جلو مثبت میشد به ۳ دقیقه هم نمیرسید عزیز عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
پوری_مامان_امیررضا عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 371 همینجور داشت میرفت جلو مثبت میشد به ۳ دقیقه هم نمیرسید عزیز خوب پس حامله ایی حتما عزیزم
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 خوب پس حامله ایی حتما عزیزم آخه آز منفی بود عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 من که امیدی ندارم دیگه😢 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
aramshamtooee مدیر استارتر عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 937 برو دوباره آز بده .خوب تحمل داری آخه کم خونم رگمو پیدا نمیکنن وایستادم بی بی پررنگ بشه بعدم ببینم پری نمیشم بعد اینکه میرم سونو تا هفته دیگه اگه پری نشدم عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU