2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت +عکس ولی آز منفی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3965 بازدید | 108 پست
و من موندم چجوری صفر زده آزمایشگاه بعد روز بعد با یه مارک بی بی دیگه امتحان کردم بازم مثبت شد مگه می ...

بنظرم یه جا دیگه ازمایش تکرار کن...من بتا ۴ بود اما بی بی ها مثبت اما باردار بودم گاهی دیر نشون میده

بنظرم یه جا دیگه ازمایش تکرار کن...من بتا ۴ بود اما بی بی ها مثبت اما باردار بودم گاهی دیر نشون میده

جدی میگی آخه چرا اینجور میشه

باش عزیزم وایستادم یه هفته بگذره بعد برم

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه آزمایشگاه دیگ از بده

باشه عزیز گذاشتم یه هفته بگذره بعد میرم 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
جدی میگی آخه چرا اینجور میشه باش عزیزم وایستادم یه هفته بگذره بعد برم

نمیدونم والا...بارداری قبلی ام هم تا هفت روز تاخیر هم بی بی منفی هم آز...

بیشتر بخاطر اینه که تخمک گذاری خیلی دیر انجام میشه

نمیدونم والا...بارداری قبلی ام هم تا هفت روز تاخیر هم بی بی منفی هم آز... بیشتر بخاطر اینه که تخمک ...

پس عزیز بعد از چند وقت که عقب مینداختی متوجه میشدی بارداری 

منم حس میکنم دیر تخمک گذاری کردم انشاالله مثبت باشه برام دعا کنین😢🤲

بی بی چک باید همون لحظه تا ۳ دقیقه حاله رو نشون بده اگه بعد خشک شدن یه حاله ایی میبینی اون نشانه بارداری نیست دوباره بزن اگه همون لحظه نشون داد تا ۳ دقیقه بارداری.  ۱۰ دقیقه اصلا نیست 

بی بی چک باید همون لحظه تا ۳ دقیقه حاله رو نشون بده اگه بعد خشک شدن یه حاله ایی میبینی اون نشانه بار ...

همینجور داشت میرفت جلو مثبت میشد به ۳ دقیقه هم نمی‌رسید عزیز

خوب پس حامله ایی حتما عزیزم

آخه آز منفی بود 

برو دوباره آز بده .خوب تحمل داری

آخه کم خونم رگمو پیدا نمیکنن وایستادم بی بی پررنگ بشه بعدم ببینم پری نمیشم بعد اینکه میرم سونو تا هفته دیگه اگه پری نشدم